Olen viettänyt railakasta elämää ja olen tuhlannut ihan älysti rahaa viime päivien aikana.

Teimme ystäväni K-T:n kanssa retken Ikeaan, ja palasimme sieltä auto täynnä kamaa. On se kyllä suhteellisen edullinen puoti. Meillä tosiaan oli kärry aivan täynnä tavaraa, kaikenlaista hienoa teräksistä keittiökalua, lakanoita, suihkuverhoja, tarjottimia, fleecehuopia (joskus voi tulla kylmätkin ilmat), lamppuja... siis vähän kaikkea sälää, ja silti ostokset maksoivat ihan säälittävän vähän!

Eilen tuhlattiin taas, käytiin Marimekon tehtaanmyymälässä, jota ei tehtaanmyymälyytensä ja alennusmyyntinsäkään ansioista voi kehua edulliseksi paikaksi. Silti ostin verhokangasta ja nyt on keittiössä ihkut uudet verhot.

Kaikki väliaika, mitä shoppaamiselta on jäänyt, on mennyt ryypätessä, saunoessa ja laulaessa. Ja verhoja ommellessa.

Nyt ystäväni K-T joutui lähtemään kotiin, länteen. Tuli nk. pakkorako. Kaksi hänen lapsistaan kylläkin jäi tänne. Nämä kaksi, ja kaksi omaani olivat eilen koko päivän Lintsillä. On se kuulkaa niin, että aika aikaansa kutakin sanoi pässi kun päätä leikattiin. On ihanaa, kun lapset on niin isoja että voivat mennä keskenään Lintsille. On se. Tarvi enää minkään possujunan vieressä kyhjöttää rasittumassa koko päivää. Sen sijaan voi hulluna shoppailla kaikkea ja mahdollista!