Olen niin huono imitoimaan hienostokotirouvaa.

Eilen aamulla, kun olin nukkunut tosi huonosti koko yön, heräsin kello 5.07 sirkeänä kuin mikäkin. En siis lojunut ylellisesti vuoteessani pakkasta paossa, vaan nousin ylös jumatsukka aiemmin kuin yhtenäkään sorviaamuna.

Juotuani kahvit, luettuani Hesarin ja saateltuani nuorisoni opintielle pähkäilin että miltähän tuo pakkassää oikein tuntuu. Piti päästä koklaamaan.

Puin päälleni kaikki vaatteet mitä omistan, paitsi en bikineitä enkä deluxe-glamour-iltapukujani, koska sellaisia en omista.

Tulin siinä ohimennen keksineeksi käsivammaisille soveltuvan saunomismuodon. Hikoilin hitosti kun taiteilin kaikkia tekstiilejä ylleni. Ulkona ei tullut hiki vaikka viuhdoin menemään kuin mikäkin. Kotiinpalattuani ja vaatteeet riisuttuani olin niin uupunut, että menin kevyille kuuden tunnin päiväunille.

Ilta sujui telkkarin ja kirjan ääressä. Siitä tuli vähän sellainen hienostorouva olo;)

Tänään soitin lekurille ja esitin suunnilleen samat kysymykset kuin mitä blogissani yks päivä. Minulle tuli yllärinä tieto, että olenkin onnistunut telomaan käteni lahjakkaammin kuin tiesinkään. Tässä on neljä (4) hiusmurtumaa, joista kolme on vaatimattomia, mutta yksi on vaikea, koska se on pitkittäissuunnassa monta senttiä pitkä :O

Olinkin sitten jo tänään näyttämässä käpälääni uudemman kerran, koska turvotusta ei ole ja piti saada jämäkämmät systeemit.  Säästän teidät epäkiintoisilta yksityiskohdilta. Sen vaan sanoin jo sille kipsisedälle että näytän monivammapotilaalta, niin se sanoi että niinhän sä oletkin. Nyt on sitten pari viikkoa ihan leppoisaa, niin leppoisaa kun vain tälläisen paksun halon kanssa voi olla,  kunnes menen veneluuröntgeniin ja tarvittaessa magneettikuvaukseen.

Kirjoittaminen on hankalinta. Painan jatkuvasti jokaista vasemmanpuolen näppäinta, joten sgaf56dxcastdwccstascwfsctqdsaaqwzasdfqwerty vaan kaikille ;) Suomeksi, hyvää viikonloppua!