Ihanaa tätä tuoretta vuotta 2006 ihan kaikille!!

Tämä uudenkarhea vuosi vaihtui ihan hyvin ja rauhallisesti. Perjantaina olin älyttömän flunssainen, ja kaikki uhkasi mennä ihan pieleen. Kiva-Taina perheineen tuli perjantaina illansuussa, ja ilta meni ihan rauhallisissa pelitunnelmissa, paitsi minä hyvin rauhattomasti valutin ektoplasmaa nenästäni minkä kerkesin.

Kävimme jo melko varhain nukkumaan ja yöllä heräsin siihen, että tilassani oli tapahtunut dramaattinen käänne- parempaan! Vuoden viimeisenä päivänä heräsinkin jo lähes tervehtyneenä. Ihana pikaflunssa!

Minulla oli myös onnistunut vuodenvaihteenjuhlinta siinäkin mielessä, etten kantanut huolta jälkikasvustani. Kaikki olivat näkösällä ja esikoinenkin kuulosalla koko illan, ja tämän vuoden ekoina tunteina oli koko katras kotona. Tämä on seikka, mistä tälläinen wanha äiti-inehmo jaksaa olla aina vaan niiiiiiin iloinen, kun oma teininuorisoni osoittaa tiettyä ryhdikkyyttä. 

Myös "adoptio"lapsen kanssa meni hyvin- siis tämä alkoholipolittinen kysymys, ja kaikki muutkin kysymykset. Sitäpaitsi alkoholilla läträilymme oli melko säälittävää- kaikki muut paitsi naapurin Jukka olivat melkein selvinpäin. Gauheaa alkoholin väärinkäyttöä;)

Kiva-Tainat lähti ajelemaan vähän aikaa sitten kotiin päin, adoptiotyttö haettiin myös äsken kotiin, minä meen huomenna taas sorvin ääreen ja arki palaa osittain kuvioihin taas. Osittain vain siksi, koska koululaiseni ovat lomalla vielä koko ensi viikon. Joka muuten on nelipäiväinen, mikä on kivaa.

En tee kyllä mitään lopputilinpäätöstä viime vuodesta, enkä ennustustaselaskelmaa tästä uudesta. Menneet on menneitä eikä tulevaa kannata liikaa ennustella, koska tulevaisuuden ennustaminen on niin kovin paljon hankalampaa kuin menneisyyden. Ehhehe.

Nyt menen sivistämään itseäni kirjan pariin. Mukavaa sunnuntaita ja vuoden ekan päivän iltaa kaikille!

26791.jpg

Kuvassa on kuvattuna juhlavalaistuksen saanut pihapuumme, ja ihanan visuaaliseroottiset kanien kesämökit. Ja tietty tavissymbooli- valkoinen lauta-aita. Ja joku häiskä myös.