Hei ja moi ja mukavaa torstai-perjantaita. Mikä kätevyys! Perjantaifiilikset, mutta onneksi kuitenkin vasta torstai. Sillä nythän on 13. päivä, ja jos olisi perjantai oikeasti, niin taikauskollisilla ei olisi kiva päivä.

Minulla ei ollut kiva aamu. Perhana nyt on kyllä niin, että asetan porttikiellon, lähestymiskiellon ja kerta kiellon päälle-kiellon kaikille Tursaille päällä maan!

Mieheni työkaveritursas tuli samaa matkaa sedän kanssa eilen meille. Kyllähän minä taas sen ymmärrän, että työkaveri oli ollut pitkällä rundilla jossain, ja kotinsa on kaukana muualla Suomessa, ja hänen olisi pitänyt nukkua rekka-autonsa nupissa muutoin ja likainenkin oli ja ja ja... Eli kyllä oikea sänky ja kotiruoka ja saunominen tekee tuollaiselle ihmiselle oikeinkin hyvää. Mutta! Elma-setä tulee tiettyjen tursaiden läsnäollessa jotenkin villiksi kuin Viipurin silli. Yöllä heräsin vessahätään ja pentele kun koko residenssi haisi kuin millekin spurgujen luolalle. Polttivat tupakkaa takan ääressä, jossa ei ollut tulta ja hitto mikä lemu :S

Aamulla, kun olin spurgunhajuisesta kodista vieläkin käärmeissäni, huomasin että KAS, työhuoneessakin nukkuu joku. Vierasta kuorsausta kuului stereofonisesti kahdesta eri huoneesta. En tiennyt kuka työhuoneen suljetun oven takana kuorsasi, ehkä naapurin poikatursas, mutta oli kuka oli- hän oli viikannut huoneen sängyllä lojuneet vaatteet sotilaallisen siistiin pinoon viereiseen huoneeseen. Siinä oli nätisti pinottuna niin minun tissiliivejä kuin sukkia (likaisia), kalsareita (likaisia) sun muuta. Hihi.

Lost-hulluus senkun laajenee perheessäni. Nyt meillä on toisen tuotantokaudenkin jaksoja jo 19 plakkarissa.

Tänään ois pakko siivota sitä spurgujenluolaa. K-T kahden lapsensa kera tulee meille huomenna ja myös hänen siskonsa kera tyttöystävänsä tullee myös ainakin käymään. Mutta arvatkaas mitä. Se on Elma-setä joka sen läävän siivoaa. Se joka haisuttaa asunnon, se saa kostoksi siivota kaiken. Eikö tämä nyt ole vähintäänkin reilua?

Mukavaa kiirastorstaita kaikille :)