Koska eilen oli varmoilta tahoilta varmistettujen tietojeni mukaan lauantai,  päätin että nyt pileet pystyyn, ei tässä sentään kuolleita vielä olla!

Aloitin juhlavalmistelut iltapäivällä, ehkä siinä vähän ennen kolmea (eli 15).

Ensin oli tietenkin kaunistautumisen vuoro. Pesin siis hampaani.
Sitten piti valita pile-asu, ja se osottautuikin hankalaksi.. laittaisko hameen? Housujen suhteen kun on ongelmia, kun ei niitä ei saa jalkaan oikein mitenkään. Ei- en ole lihonut (ainakaan niin paljoa), mutta tietyt fysiikan lait nyt vaan sotivat housuja vastaan.

Päädyin pystyraitaisiin flanelliyökkärin housuihin, joita olen kyllä paljonkin käyttänyt, mutta harvemmin öisin. Sellaset himahajuhousut, mutta sai luvan kelvata pileasuksi. Paidaksi valitsin ihan vaan t-paidan. Ei tietenkään sovi unohtaa juhlajalkinetta, sedän ylisuurta villasukkaa.

Sitten pilejuomien kimppuun! Koska en ole saanut käsiini vielä nappiolutta, oli sitten tyytyminen vähän tujumpaan kamaan, eli muihin nappeihin blandattuna lasillisella tuoremehua.

Sen jälkeen siirryin pile-alueelle. Jätin liikkumisvälineeni parkkipaikalle, sängyn viereen parkkiin ja asetuin pedattuun ja sileään ja viileään vuoteeseen. Ah, pileet alkoivat. Kolme tuntia piletin ihan muissa maailmoissa, ja herättyäni minulle tuli kovin sosiaalinen olo.

Niinpä tulin internettiin, kävin blogeissa pilettämässä ja Kauran kanssa piletin ihan online-tilassa. Mutta kuten usein, tässä vaiheessa aloin tulla laskupilleritilaan, ja aloin pilkkimään koneella. Koska en välittänyt saada porttikieltoa ja noloa niska-perse-ulosheittoa, lähdin oma-alotteisesti ottamaan vähän tasoittavia. En millään meinannut keksiä kivaa drinksua, joten päädyin taas nappeihin, mutta blandasin ne tällä kertaa veden kanssa ja otimpa vähän jotain syötävääkin siinä ohessa.

Päätin palata ensimmäiseen pilepaikkaani. Kello oli noin 19. Löysin niin hyvän piletysasennon, että aika kulki kuin siivillä. Havahduin reilusti puolen yön jälkeen, otin taas vähän tasoittavaa ja jatkoin tähän aamuun kello 10 saakka.

Aika hyvin piletetty vai mitä? Tunnin taukoa lukuunottamatta klo 15- 10, eli jotain 19 h. Oon aika party-animal!! Ei moni nuorempikaan kykenisi moiseen, oon ihan varma!!

Herättyäni pileet kyllä tuntuivat ropassani, niinhän ne aina. Mutta tasoittavilla niistäkin selvittiin!