Heipämoi taas.

Kerron teille nyt miten maailma pelastui eilen:

Sorvaamomme ruokalan emäntä oli kuullut, että minä ja työkaverini pelastamme maailman,  joten hän oli kattanut meille yksityiskabinettiin seitsemän ruokalajin juhlalounaan. Siinä oli mätiä ja hummeria ja hanhenmaksaa ja tryffelisieniä ja kaviaaria ja siis kaikkea oli! Lounasjuomavaihtoehtoina oli vuosikertaviini tai vuosikertaviina. Koska olimme menossa pelastamaan maailmaa, valitsimme viinin. Se tarjoiltiin kristallisista viinilaseista ja ruokailuamme valaisi aidot Maria Drockila-kynttilät.

Ruokailtuamme limusiini haki meidät sorvaamon edestä.  Kuljettajan avattua meille takaoven, istuimme valkoisille peurannahkapenkeille. Autossa meitä odotti shamppanjacooleri, aitoa vaaleanpunaista shamppanjaa! Naukkailimme sitä hieman jotta maailman pelastamiseen liittyvät jännitteet poistuisivat kehoistamme.

Penkkiurheiluhullu työkaverini seurasi limusiinin takaosan laajakuvascreeniltä olympialaisia, joissa joku Nebula Peppu voitti jotain, mutta minä kun en niin perusta urheilusta, niin en muista mitä se voitti ja missä lajissa.

Perille Kivihakaan päästyämme meitä varten oli levitetty punainen matto ja eräänlaiset lakeijat vai mitä piccoloita ne on, johdattivat meidät takahuoneeseen. Saimme kaulaamme kultalaminoidut ja kultavitjassa roikkuvat AAA-passitkin!

Takahuoneeseen oli vaatimuslistamme mukaisesti toimitettu kyyhkyn muotoon leikattuja, malvanvärisiä Dove-palasaippuoita ja vaaleanpunaisia kylpytakkeja. Emme me näillä tosin mitään tehneet, mutta kivahan se on kaikkea vaatia.

Lisäksi takahuoneessa oli upottavat nahkadivaanit, tuoreita orkideoita kristallimaljassa, yhden tähden jallua, kookospähkinäkitara ja Kari Hotakainen. Emme me kyllä Kari Hotakaista sinne olleet tilanneet..

No joo, _oikeasti_ eilinen plasmanherutus oli metka tapahtuma. Tunti siinä meni kun minusta imettiin 615 grammaa plasmaa ulos. Tosin, koska olen ilmeisen kuiva tyyppi, plasmaa herui vain 613 grammaa. Työkaverini oli vielä kuivempi;) Hänen vertaan ei tällä kertaa huolittu liian matalan hg:n johdosta.

Mutta melkein jännempää kuin ko. heruttaminen, oli neitsytmatkani jokerilinjan bussilla 550! Herranen aika, sehän meni välillä jotain omia yksityisiä salareittejään ja välillä kun ikkunasta katsoi ulos niin alapuolella näkyi vain vettä, niinkuin Kulosaaren sillalla metrossa ikään..

Taitaa olla melkoinen tilaus ko. linjalle, koska Itikseen tuli samaan aikaan kolme jokeribussia, ja kaikki ihan täynnään ihmisiä.

Minun sitten ois pitänyt eilen muka ottaa lungisti ton plasmajutun takia. Hah, taisivat ujuttaa palautusveren mukana jotain dopingia ruhooni, koska olin koko illan hypertilassa.

Tänä aamuna tosin väsytti kuin wanhaa oravaa, jalähdinkin myöhäsemmin töihin. Heitin poikani ja kaverinsa Oopperatalon parkkipaikalle, jossa he raksaavat jonkun lavan taiteiden yötä varten. Ja jätin auton niille sinne.

Siinä kun parkkeerasin, niin sellainen nainen, joka esitteli itsensä tuottajanaiseksi, tuli vauhkoomaan että "tämä koko parkkipaikka on varattu Eastway Oy:lle läpäläpä". Kyseisen äänentoistofirman palveluksessa olevat poikani ja kaverinsa vaan vaihtoivat painoaan jalalta toiselle niin minä sitten siihen pyrskäyttämään, että MUTTA MEHÄN OLEMME SE IIST VEI" Siis me. Juu toki.

No ääntelin siinä sitten jotain sosiaalista scheibeliä jonkun aikaa tämän the tuottajanaisen kanssa ja autokin sai jäädä just siihen mihin sen ajoin. 

Tänään mulla on sitten ilmeinen 613 gr:n vaje kropassani, tai sit muuten vaan laiskottaa.

Onneks huomenna on perjantai. Tänään tulee Rimakauhun ja rakkauden kaks vikaa jaksoa, ja vaikka tiedän miten siinä käy, niin tiedän myös miten mun käy taas kerran. Volloti volloti.

Kivaa torstaita kaikille !