Olen nipinnapin jo jotenkuten selvinnyt hengissä tästä päivästä.

Katsokaas kun, eilen illalla siinä ysin maissa, ystäväpariskunta soitti tuosta lähikuppilasta, ja vokotteli kovin minua ja Elma-setää kanssaan iltaa istumaan vähäksi aikaa.

Baari on kauppakeskuksessa sijaitseva juottola, ja koska tiesimme sen menevän aikaisin kiinni, niin aateltiin että mikä jottei, ainahan se kiva on kavereita reffata.

Join kaksi hanatuoppia. En siis ollut känniääliö, en edes humalassa. En mitenkään morkkistellut edes siitä, että tulihan taas otettua. Pariskunnan toinen puolisko tuli meille sedän kanssa saunomaan ja minä painuin petiin- luin ensin vähän kirjaa ja sitten simahdin ihan normaalisti. Kello kävi jotain puoltayötä siinä vaiheessa.

Aamulla heräsin ennen seitsemää jättihirmuhirveään krapulaan, kaikilla mausteilla- joiden yksityiskohtia minun ei tarvinne tässä nyt eri erittein eritellä. Sellainen kokonaisvaltainen joka reiästä-systeemi jonka lisänä ihan hirveät pää- ja mahakivut.

Koitin torkkua, kunnes taas luonto kutsui ja aina kun kankesin ruhoni takaisin petiin, olin kauttaaltani sellaisen kylmän tuskanhien peitossa. Aivan hirveän kamala olo- kahdesta tuopista!

Joskus puolenpäivän jälkeen olin sen verran tolpillani, että kykenin kuskaamaan tyttäreni maalta tulleiden kavereidensa kera Vallilaan kirpputorille. Paluumatkalla alkoi taas päätä särkemään ja kurvasin apteekin kautta. Nappasin särkylääkkeen jo apteekin vesipisteellä. Seinällä oli moniste: "onko alkoholi sinun tai läheisesi ongelma...."- melkein nauratti, jos ei ois niin itkettänyt. Kaks tuoppia hei..

Päästyäni kotiin, olo oli taas aivan superkauhea. Särkylääke pyöri mahassa kuin puolukka kupparin pimpissä (sarjassamme kummallisia sanontoja tuokin) ja hetken tuijotettuani keittiön pöydän pintaa ja saadessani perheeltäni ihmettelyjä olostani, lensi buranat ja vedet ja kaikki mahdollinen ja mahdoton kaaressa ulos.. YÖK. Onneksi sain tähdättyä ne lavuaariin, mutta kuitenkin.

Sitten nukuinkin rapeat kolme tuntia ja herättyäni olo oli kohtalainen, mutta ei missään nimessä  normaali. Koko päivän olen ollut vapiseva, tärisevä, väsynyt ja jonkin sortin paha olokin koittaa nostaa päätään vähän väliä. Ja hei.. olenko jo kertonut ,että join kaksi tuoppia? 8 desiä, koska myyvät hämääviä vajaita tuoppeja.

Että joskus sitten käy näinkin- jos selviää ilman känniääliömorkkista, niin vartalo kostaa. Tuntuu vaan niin kovin kohtuuttomalta tälläinen olo sellaisen määrän jälkeen. Elämä on epäreilua. Mutta eipähän tarvi edes puolta sekunttia miettiä, että pitäisikö huomenna muka juhlistaa jotenkin vappua. No ei pitäisi. Vahtaan teinien tulemisia, olemisia ja menemisiä ja soitan niiden puhelimiin  minuutin välein. Näin o.

Kuopus oli tänään Lintsillä! Taitaa tulla kesä.

Nyt nukkumaan ja huomenna uusin ja toivottavasti tervein kujein. Hyvää yötä :)