Moi taas.

Syy miksen ole melkein viikkoon pystynyt enkä kyennyt suoltamaan tänne yhtä ainutta suomen sanaa (muista kielistä nyt puhumattakaan) johtuu vain ja ainoastaan siitä, että mä olen lamaantunut.

Olen niin saatanan lamaantunut tähän pakkaseen ja talveen ja viimaan ja liukkauteen ja mereltä puhaltavaan hyytävyyteen.

Nämä kelit tehoavat minuun paremmin kuin yksikään poliisin etälamautin kehenkään. Pakkanen toimii sekä etä- että lähilamauttajana, eikä se lamauta pelkästään toiminnallisesti, vaan se lamauttaa myös mahdolliset mielikuvitukseni, kivuuteni, sosiaalisuuteni, ruokahaluni, tekemishaluni, siivousvimmani... Ainakin itse kuvittelen em. seikkoja edes vähän omaavani.

Vaan en omaa nyt, perkele.  

Ihan turha tulla sanomaan, että pue hyvä ihminen päällesi äläkä valita. Jumalauta, mulla on niin paljon päällä vaatteita, että yksikin vaatekappale lisää niin olisin liikkumattomissa. Ja miten mä puen mun keuhkot ja naaman?

Tänään jopa laitoin miniältä pöllimäni kaulaliinan jotenkin tyhmästi osittain naamankin päälle, mutta hitto että sekin näyttää daijulta. Tosin silläkään ei ole mitään merkitystä, näyttääkö daijulta vaiko ei, kunhan vaan ei joka kerta kun astuu ovesta ulos joutuisi suunnattomaan vitutukseen ja jäätymykseen.

Perkele toi on perseestä! Tulis jo ihan mitkä vesisateet tahansa, kunhan ois plussaa mittarissa. Toleranssini "näitä ihania talvikelejä kohtaan" on yhtä pakkasen puolella kuin ilmaston "lämpö"tilakin.

En oo koskaan ollut mikään kuiva korppu, siis noin ihollisesti (muuten kyllä), mutta nyt! Saakeli kun ihan kelvot tissiliivitkin tuntuvat siltä, kun niihin ois asennettu jotain karttaneuloja pistelemään. Huono tukkapäivä ei ole enää mikään uutinen, vaan pysyvä tukkatila. Ripset menee länään pipon alla ja älkää tulko myöskään sanomaan, että turhasta valitan, ei näille säille kukaan mitään voi.

No sehän tässä just nimenomaan vituttaakin, ettei tälle voi mitään! Tuntuu niin voimattomalta kärvistellä ripset länässä ja tukka päätä myöten lakoontuneena kuin joku saakelin ruskea villakypärä! Ja olkoot kuin hienostelevaa tai pinnallista se että valittaa jostain länäripsistä! Mä saan valittaa mistä haluun!

Kotonakin on kylmä, vaikka pihin isännöitsijän mukaan muka ei ole. Pattereihin en uskalla enää koskeakaan eikä se mitään auttas vaikka niihin koskisi lvi-professuurin parhailla arvosanoilla suorittanut lvi-ihminen. Kun huoneiden lämpötila on kuulemma normaali niin turha valittaa siitäkään.

Mistään ei sais valittaa, vaikka on tyhmää ja kurjaa.

On tääkin kans vapaa maa saatana. Ja kylmä ja karu ja arktinen. AHISTAA!