Voi hyvä tavaton mikä sekopäisyyden multihuipentuma tämä ilta on ollut.

Kaikki alkoi siitä, kun menin kauppaan. Unohdin neljästä ehdottoman tärkeestä jutusta kaksi, mutta muuten muistin kyllä ostaa kaikkea. Jopa siinä määrin, että muovikassi halkesi kassalla ja ostokseni vierivät pitkin lattioita. Onneksi kassajonossa ollut täti ojensi oitis uuden kassin minulle ja viereisellä kassalla  ostoksiaan pakannut täti pelasti kierivät juustot sun muut- joten pääsin paikalta suht nopeasti pois, eikä kassalle syntynyt vuokseni koko itä-helsingin kokoista jonoa.

Kotona nakitin esikoiseni polkemaan samaiseen lähikauppaan hankkimaan ne puuttuvat tarvikkeet. Annoin hänelle vessan kaapista tyhjän naisten tilkepakkauksen malliksi- sanoin että tuo näitä siivekkäitä halpiksia  (sellainen pieni kuutiopaketti, jossa taiteltuja yksittäispakattuja tilkkeitä) plus sellainen 12 annospussin laatikko kissanruokaa sekä vähän karkkia.

Meni hetki ja reipas esikoinen palasi. Kertoi unohtaneensa karkit. No eihän se mitään. Sitten... kassissa oli niin iso paketti sellaisia paksuja vanhanaikaisia suoria tilkerättejä, ettei se paketti mahdu edes kaappiin! Ne on kaikki siinä paketissa jonossa päällekkäin ne jutut, ei voi paljoo kassiin pakata mukaan, tai ainakin hygieenisyys on epätaattua. Ja sitten YKSI annospussi kissanruokaa. Hyvinhän sen toki kolmen kissan kanssa jakaa .D  Ilmeisesti on ihan samantekevää, minkäikäisestä mieseläjästä on kyse.. paniikki iskee naisten tarvehyllyllä ja mukaan lähtee randomina mikä tahansa tuote..
(tosin Elma-setä on neljän naisensa kanssa jo aika valistunut, mutta esikoinen ois voinut tuoda vaikka Tenoja ja siitähän se huutonauru vasta syntynyt oiskin...)

Ei tämä näin kerrottuna kuulosta niin huvittavalta, mutta minä kuulkaa huutonauroin itseni lähes tärviölle. Kun tuotteet oli periaattessa ihan oikeat, mutta ne pakettikoot jotenkin .. väärinpäin tai jotain.

Huutonaurun lakattua menin vessaan. Istahdin niin vatsalihakset täpinöissä pöntölle, etten huomannut että minulla oli lämmin rinki pepun alla- eli sellainen kotirouvien olotakki. Siinä minä sitten pissasin - en housuun- vaan kotitakkiin. Jälleen uusi huutonaurukohtaus ja takki pesuun.

Kuopus sitten alkoi hommaamaan itselleen iltapalaa. Otti jäisen patongin pakastimesta ja alkoi mikrossa sitä sulattamaan. Katsoimme niin silmät pinkeinä Salattuja Eläimiä (nyt kun olen tullut telkkarikaapista ulos, niin uskallan tunnustaa), ettei siinä tullut sen kummemmin havaittua ympäristöä.

Nooh.. seuraus: meillä on yksi kappale melkein tulipaloja, entisiä mikroja, ja savua täynnä olevia asuntoja. Ja näköjään aika hemmetin monta kappaletta toimimattomia palohälyttimiä :(

Patongista tuli nk. very well done. Se on aivan musta, sen alla ollut valkoinen lautanen on ruskea, mikro on sisältä ruskea... Ja voi hemmetti mikä haju täällä on edelleenkin, vaikka ulko-ovea myöten avattiin joka läpi.

Jonka seurauksena piti tietenkin koirat teljetä yhteen huoneeseen, jossa ne aloittikin sitten hirvittävän tappelun! Olin ihan varma, että kohta meillä on kaksi eri tyylikästä karvarukkasta noudettavissa huoneesta, mutta ei sentäs.

Niin, että siinähän niitä tälle maanantaille. Mut onneks vaan naurattaa!