Vaikka olen ihan hyvällä tuulella, tähän päivään on mahtunut kuitenkin jo neljä ärsytyksen paikkaa. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ensimmäinen tuli metrossa. Siinä minä istuin ja luin kesken olevaa kirjaa. Kirjan henkilönainen laittoi ovensa varmuusketjun kiinni,

koska rappukäytävästä kuului jotain älämölöä ja henkilönaista pelotti tai jotain.

Sitten menee hetki ja henkilönaisen mies tulee kotiin ja pussaa naista.

Vaikka tämä varmuusketju ei sinänsä millään tavoin liity sen kummemmin kirjan juoneen, niin kyllä minua nyt kiinnostaisi tietää, että

miten se mies sai oven auki?

 

On jotenkin lukijoiden ala-arvostusta kun kirjoitusvirheet kyllä korjataan, mutta selkeitä aukkoja ja asiavirheitä jätetään. Mrr. Kaikki pitäisi siis tehdä itse, kirjoittaa kaikki kirjatkin (ja kuka siellä nauraa ?).

Terveisin nimimerkki : olen sorvannut ea-kurssille ohjeen painelu-puhallusLEVYTYKSESTÄ. Ja eikun studioon mars.

 

Toinen ärsyynnys: pysäkillä, jossa odotan joukkokuljetusta Kaivopuiston suuntaan, minulla on kolme vaihtoehtoa millä tulla. Eikö vaan helposti luulisi, että ruuhka-aikana kolmen eri liikennevälineen (ratikat 1A ja 3T tai bussi 17) mahdollisuus takaisi sen, että koskaan ei tarvi ootella pysäkillä.

Joo, niinhän sitä tosiaan luulisi. Ja kun sitä näin menee luulemaan, niin yhdeksän minuutin odottamisen jälkeen onkin otsasuoni valmis poksahtamaan. Mrrr. Pitäs omistaa oma ratikka.

 

Kolmas: Minusta se, että ihminen käyttää kävelykeppiä  on täysin normaali asia. Nyt nämä Kaivopuistolais-mamsellit ovat hoksanneet, että kävelysauvoilla voi korvata kävelykepin ja varmaan myös kyynärsauvat ja olokin on  heti paljon nuorekkaampi ja sporttinen!

Tulee sellainen säälin sekainen fiilis, kun mamsellit hinaa kulmittain tien yli unikko- kävelysauvoilla, ja vauhti ja ryhti on.. no just sellainen, että ois se keppi/kepit tarpeen.

 

Neljäs: Miksei tavallisissa periferian lähiörivitaloissa voisi olla erkkereitä, ulokkeita ja sisäkkeitä ym. kivoja yksityiskohtia. Tulee väkisinkin mieleen, että noitten laatikko-kuutio-tasakattotalojen suunnittelijatkin on jotenkin tasapäitä. Nyt ainoat ulokkeet löytyvät meikäläisestä, eli tissit ja pehva. Ja mä näköjään tosiaan yritän tappaa teidät nauruun…  Tämä vaan tuli mieleen kun astelin äsken sivusorvaamoni- salattujen elämien kuvausmaisemissa ja katsoin noita yksityiskohdakkaita taloja. Niin ja sivusorvaamoni ei siis muuten liity salkkareihin. Mä en oo se Seppo Taalasmaa siis.

 

Sorvaamon hullut päivät jatkuu, joten klemmarit, täältä tullaan ! Kivaa keskiviikkoa kaikille :)