Kylläpäs on ollutkin tylsä päivä.

En oo tehnyt mitään koko päivänä! Äsken katoin dokkarin jostain maailman isoimmista tisseistä, niin tylsää on pidellyt.

Tästä sainkin mahtavan aasinsillan! Kävin tässä lomani aikana _ihka oikeassa tissiliivikaupassa_.

Täti mittasi daisareitteni koon, ja ei ihme etteivät mitkään tissiliivit oo tuntuneet oikein kivoilta päälläni.. just tää tiedättehän- jos ympärysmitta on hyvä eikä aiheuta ylimääräisiä selkäläskejä, niin sitten tissit pursuaa joka puolelta kuppia ulos- tai päinvastoin.

En ole ikinä koskaan kuunaan omistanut nimittäin oikeankokoisia tissiliivejä! Enkä ole myöskään osannut tekniikkaa, jolla tissit pitää plumpsauttaa kuppiin oikeaoppisesti. Onneksi tissiliivi-täti tämänkin opetti. Jos nyt totta puhutaan, en ees tiennyt, että tissejä pitää jotenkin plumsautella, mutta nyt sitten tiiän senkin. Plumps vaan.

Nyt minua v**uttaa, kun kuopukseni hengaa tuolla myrskyssä, ja kinuaa jatkoaikaa kokoajan hengaamiselleen, kun "kaikki muutkin on vielä täällä"! Pentele. Onneks kohta alkaa koulut ja tulee joku roti elämään!

Huomenna aion kyllä tehdä vaik mitä! Ei enää yhtään tälläistä päivää- tää on ollut kuin krapulasunnuntai potenssiin neljätoistasataa- vaikkei krapulasta ole tietoakaan eikä nyt taida ihan sunnuntaikaan olla.

Eikä ulkonakaan näytä olevan yhtään ihana heinäkuinen ilta. Mrrr. 783843.jpg <-- Olavihan se siinä.