Huomenta taas! <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kolmas sorviaamu on käynnistynyt. Ehkä tämä taas tästä pikkuhiljaa iloksi muuttuu. Ainakin tähän alkaa vähän jo tottumaan.

 

Siksipä hieman nillitystä vaihteeksi taas.

 

Espoossa tapahtui traagillinen lastensurma, ja sehän on tietenkin kauheaa, jopa kauheampaa.

En ala asian tiimoilta jeesustelemaan ja voivottelemaan.. vaan otan nyt esiin yhden asian mikä ottaa päähän ihan hittona.

 

Minua kummastuttaa se, että jos äiti surmaa lapsensa, niin voi äitiraukkaa kun kukaan ei auttanut! Ja tälläseen ääriratkaisuun se äiti-

polo sitten meni päätymään! Olisiko tämä tragedia vältetty jos yhteiskunta/naapurit/kukkahattutädit… olisivat kaikki joukolla rynnineet

pyytämättä antamaan äitille apua, vaikka "kaikki näytti päällisinpuolin niin normaalilta"? On siis oikeastaan kaikkien muiden vika, että äiti teki näin! Miksi äitiä ei autettu? Äiti oli köyhä ja hermostunut, oisitte nyt… sitä ja tätä..

 

Jos taas isä surmaa lapsensa, niin voi yhteiskunta/naapurit/kukkahattutätiraukkoja! Kauhee tappajaraivohullusika-isä! Linnaan vaan ja munat pois!

 

Eli- jos äiti surmaa lapsensa, syitä etsitään kaikesta muusta kuin äidistä.

Jos isä surmaa lapsensa, se on vain ja ainoastaan sen isän vika, koska se on hullu raakalainen.

 

Yhtäkaikki, ihan yhtä kamalaahan se on, surmaa lapsen sitten kuka tahansa.

 

Voi olla että luen uutisia jotenkin nyrjähtänein silmin, mutta em. vaikutelma minulla tulee. Saatan olla väärässäkin.

 

Asiasta toisenteen: olen saanut eräältä huolestuneelta lukijaltani mailia, että onhan silmäni varmasti kunnossa, että jos omatohtorointi ei auttanutkaan, niin pitää mennä lääkäriin.

Rakas lukijani! Kiitos huolenpidosta! Silmä on täysin normaali ja kunnossa! Omalääkintä auttoi, tai sitten se olisi parantunut muutenkin.

 

En olekaan muistanut kertoa erästä aiemmin kesällä tapahtunutta.

 

Kuopukseni kertoi touhukkaana minulle, että hän oli löytänyt Googlen Veijon kuvaosastolta naamakuvani, hakusanalla p.i.m.p.p.i (pisteet välissä siksi, ettei kaikenmaailman perwot läähättäjät änge tänne).

Olin tästä kuopukseni ilmoituksesta niin tyrmistynyt etten ees tajunnut kysyä, että mitä ihmettä hän on tuollaisen hakusanan kanssa ollut liikkeellä!

 

Kävin tietenkin tarkastamassa silloin tilanteen- ja totta se oli. Siinä se etusivulla koreili. Ainoa lohtu tuolloin oli, että heti vieressäni komeili Kaura!

 

Nyt kun kampasimme naamamme, ei kuviakaan löydy enää ko. hakusanan alta. Hienompi homma.

Loppuun eläinuutisia:

805725.jpg

Kuvan vasemmanpuoleinen karvakaveri täytti 5.8. 10 vuotta!

805727.jpg

Tämä karvakaveri eli kuusivuotiaaksi. Jouduttiin lopettamaan tänä kesänä, koska sairastui :'(

805729.jpg

Tämä vuoden vanha Olavi voi hyvin.

(kuvat ottanut Iida, vähän paremmantasoisia ehkä ku kännykkäkamerakuvat, joilla täällä on viimeaikoina kidutettu lukijoita)