Hyvää perjantaihuomenaamupäivää täältä Kaivopuistosta, turkkirouvien ja Burberryyn puettujen Fifien keskittymästä.

Hyvin varovaisesti nyt tässä arvelen selviytyneeni jalkavaivastani ihan vaan sillä, että ostin uudet lenkkarit. Päätin ihan yhtäkkisesti eilen vaan mennä Alieninaukiolla (Asema-aukion ja Elielinaukion kaveri) sijaitsevaan tavarataloon, jossa en käy jostain syystä oikeastaan ikinä. Vaikka kuljen sen ohi tai alta tai sivusta lähes päivittäin.

Siksi olinkin kyseisessä tavaratalossa kuin ryssä Biltemassa enkä löytänyt edes kerroksiin meneviä liukuportaita millään. Mutta sitten löysin ja lähestyessäni urheiluosastoa niin arvatkaa mikä on ensimmäinen näkymä mitä siellä havaitsin?  No maastonvihreet Crocsit !

Crocsi-inhoni oli kuitenkin pienempi kuin koipeni kiputila ja parin minuutin päästä olinkin Superstarien omistaja. Olen ollut vuosikausia uskollinen erään tuotemerkin All Stars - mallistolle, mut nyt must tuli sit oikein starojen stara ;)

Samalla kun siivosin, katoin telkkaria, join kahvia, tein argumentaatio-analyysiä (en ole vissiin kertonut, että olen nykyisin Suomen kielen opiskelija) ja muuta jotain tollasta tavallista, sisäänajoin kenkiä ja ah. Ei tunnu niin paljon enää siis mitään. Ah.

Tänään illemmalla lähden mökille. Minä ja neljä muuta naista sekä kaksi miestä palvelushenkilöiksi. Maanantaina voi olla maha kipee. Nauramisesta nimittäin.

BB:stä en viitsi rapota sen kummemmin, koska eräät tekevät sen paljon paremmin ja monipuolisemmin. Sen verran kuitenkin, että tekisi mieli heittää telkkari ulos joka kerta, kun kammottavan Einarin naamataulu ilmestyy ruutuun. Viimevuotinen ällötys-Kaki tuntuu kerrassaan ihkulta tuon rinnalla. Hyi saatans.

Ikinä en enää kuuntele Einarin polkupyörä-kappaletta.

Mukavaa perjantaita kaikille, paitsi Einarille ja Maukka Perusjätkälle. :)