Tähän ihan alkuun pienimuotoinen nolohko tunnustus:

Iän tuoma karttu (tunnetaan ehkä paremmin muodossa iän karttuminen) on jonkin verran sittenkin vioittanut biologista kelloani! Paitsi että se ei enää tikitä (luojan kiitos!), niin se näköjään myös aiheuttaa myös jet laggia talven ja kesän välillä.

Eli, tämä kesäaikaan siirtyminen on sittenkin vaikuttanut minuun! Kääk! Kaikki tuntuu tapahtuvan tuntia myöhemmin- niin herääminen kuin nukahtaminenkin. Mutta ei se mitään! Ei tää elämä mulla niin tunnin päälle oo!

Tässä sitten hieman Idols-tuumintaa jo nyt. Mulla on pahapahapaha pelko, että Anna putoo tänään. Sehän suorastaan kerjää sitä laulamalla jotain hiton IRINAA! Irina on kaikista kamalinta ikinä! Ainakin melkein. Kai siitä tykätäänkin, mutta mun mielestä se on NIIN kauhee!

Ajatelkaas sitten- pissan huljauttama ex-kiva Ari ja täysin laulutaidoton Kristiina finaalissa. Jeps. Ari on kyllä hyvä laulamaan, siitä ei pääse yli, ali, ympäri eikä läpi- mutta sillä on nyt viime aikoina ollut vähän ärsyttäviä piirteitä, jotka se sitten kohun synnyttyä kuittaa vitsiksi. Omituinen huumorintaju miehellä!

Noh, illalla se sitten nähdään.

Jos jatketaan telkkarilinjalla, niin katsoin eilen Irtiottoja. Katsoin sen viimeksikin kun se tuli, ja taas katson. Eilisen jakson ehdottomasti järisyttävin kohta oli tienpenkalla maannut olavinvärinen-valkoinen kuollut kissa.

Muuten elämä soljuukin ihan tavallisen rehvakkaasti eteenpäin. Kivaa on mutta olkoot.

Hyvää torstaita kaikille toivotan! :)

Kuva%20704.jpg Kuva%201099.jpg Kuvissa teräsmieskanimme (kerran jo melkein kuollut aivokalvontulehdukseen) ja chincilla. Kuvaaja Iida.