Moi, neljäs päivä uudessa sorvaamossa, eikä intoni ole vielä yhtään lauhtunut. Mutta minä olen kyllä laihtunut! Jo neljättä grammaa!

Eí siis ole yhtään I Couldn't Care Less fiilis! Tuosta hienosta EVVKiosta kiitos lolliokolleegalleni, Kauralle!

Pakerramme Kauran kanssa tärkeiden asioiden parissa iltakaudet. Meidän naistenlogiikkaamme eivät ymmärrä, miksi kaikkia elettä, tunnetta tai fiilistä kuvaavia symboleita kutsutaan hymiöiksi? Mitä hymiötä (smiley) on esim. tässä: :(. Ei sitten niin mitään. Sehän on surio! Tämä taas on ihmiö :O ja tämä :´´´´( itkiö.  Olkaa huoletta- lolliotoimikunta kyllä valvoo! (ja lolliohan on tämä: :D)

Kävin taas wanhalla sorwaamolla lounastamassa. Taas oli hyeenalauma kimpussani ja melkein itkin onnesta kun pääsin tänne leposorwaamoon (vrt. lepokoti) olemaan. Kahvia täällä kyllä tulee kitattua aika lailla, mut parempi kahvi plösön mahassa kuin esim. kermassa haudutetut voipallerot. Kyllä näin on!!

Vaikka mulla on ollut aika paljon töitä, niin työrauha, ah siunattu työrauha. Ihana työrauha!

Olen tässä nyt vakavasti puhuttuna pohtinut ihan tosissani laihduttamista. Ystäväni Hellu kävi eilen kylässä, ja hän totesi että keskivartalolihavuuteni (suomeksi maha ja jenkkakahvat) alkavat olla jo terveysriski ikäiselleni ihmiselle! KÄÄÄÄK! Mutta tottahan se on. Keskivartalolihavuus on hälyytysmerkki aikuisiän diabeteksen ja vaikka minkä suhteen.

Ai niin, tänään taas wanhenin. Kahvia ja pullaa tarjolla kommenttilootan sohvalla, tervetuloa:)