Otsikon subjektit tarkoittavat kolmea eri asiaa, mutta voisi ne yhdistääkin. Olen niin käärmeissäni tästä arjen alkamisesta, että tää on varsinainen haaste ;)

Työhaluttomuuteni kai ilmenee paraiten sillä, että olen innoissani siitä, että on kuitenkin jo tiistai. Enää kolme herätystä tällä viikolla! Tosin, jos huonosti (tai hyvin, miten sen nyt ottaa...) käy, niin ei tule edes niitä kolmea. Kotona on flunssaa ja jos se vaikka tarttuisi. Eihän sitä koskaan tiiä.

Eilisestä käärmeasiasta sen verran vielä, että ei se kyy sitten kaiten purrutkaan koiraa. Se oli perinpohjin tutkittu pieneläinklinikalla, ja hyvin ilmeistä on, että koira ulvoi vaan pelästystä kun "keppi" alkoikin yhtäkkiä sähisemään ja liikkumaan. Iida näytti mulle netistä kuvan vastaavan kokoisesta kyystä ja hyi hemmetti että oli iso. Mä olisin kans ollut taju kankaalla pelkästään sen näkemisestä !

Hyvä tietää, että lapsillani on parempi tolkku kuin mulla, ja tyttöhän toimi tossa tilanteessa just oikein. Ei vara venettä kaada jne! Mutta onneksi näin. Pieneläinklinikalla oli sanottu, että _jos_ sitä nyt ois se käärme purrut ja _jos_ se onkin tiineenä (sitähän ei vielä oikein tiedetä), niin se ois tietänyt kolmen päivän teho-osastolle joutumista. Kääk.

Leena haastoi mut nolotushaasteeseen. Aprikoin jo tossa että pitääkö tässä nyt sitten koko elämänkerta purskauttaa nopeesti ulos, olenhan nolojen tilanteiden nainen. Mutta yksi sellainen julkaisukelpoinen nolous seuraa tässä:

Olin viemässä sorvaamossa erääseen huoneeseen jotain papereita. Huone oli tyhjä, ja jonkun kummallisen hulluuskohtauksen vallassa menin huoneeseen sisään balettihypyllä. Tehosteeksi levitin käteni ja sanoin kuuluvalla äänellä: ta-daaaaaaa.

Kah- huone ei ollutkaan tyhjä, vaan ovelta näkymättömässä nurkkauksessa istui kuusi johtotason henkilöä palaverissa, tutkivat vaan juuri jotain papereita komean entryni aikana, siksi olivat niin hiljaa.

Silloin toivoin että lattia olisi nielaissut minut. Sen sijaan räjähdin nauruun ja hiippailin ulos naama punaisena ja jotain anteeksipyyntöjä tyrskien.

Tolleen. Tähän haasteeseen saa osallistua ken haluaa :)

Ei kai tässä auta kun jatkaa tätä arjen kitkutusta. Hyvää tiistaita itsekullekin !