Moro,

vaikka maailmalla tapahtuu taas ihan tyhmiä ja pelottaviakin asioita, kuten siis että joku mäkihyppääjä on sekoillut gänässä ja että Karde Tuomola pääsi naimisiin, ja sellasta, niin juuri nyt sitten tekee taas mieli marmattaa muutamasta hyvin tärkeästä asiasta.

En voi enää suunnilleen katsoa mitään kaupallista tv-kanavaa, koska tv-mainokset saavat mut järjestään järjiltäni ja raivoihini.
Vaikka itsellänikin on lapsia, ja ovathan ne joskus pieniäkin olleet, enkä siis ole sinällään mikään lapsivihuri, niin yksi mitä en kestä, en perhana soikoon vaan kestä, on mainoksissa esiintyvät lapset.

Uusimpana kauheutena pyörii nyt se oisko se Soneran mainos, jossa kersa puhuu äitilleen ja sanoo "kyllä mä pärjään" ja äiti vastaa "niin mäkin".

Minusta tossa asetelmassa on jotain ihan saakelin kummallista. Ei äitien tarvi vakuutella puhelimessa pikkukersoilleen pärjäävänsä! Eikä kukaan juuri ja juuri puhetaitoinen kersa sano tolleen äitilleen! Siis voi muna.

Toinen lapsiärsyttävä mainos on sellainen joku kakaroiden valmisruokamainos, jossa pentu ensin äntyää ruualle ja pudistelee päätään, mutta sitten kun tulee sitä jotain tehdastahmaa niin sillä on suu niin ammollaan että kuulkaa! Mun tekisi mieleni työntää siihen ammottavaan suuaukkoon pesäpallo! 

On tietty totta, että olisi varmaan vieläkin ärsyttävämpää, jos lastenruokamainoksessa olisi joku wanha setä vaikka, mutta minuun ei kyllä vetoa lapsimainostajat sitten yhtään, oli kyseessä mikä tuote tahansa. Ja nykyisin kyllä tuntuu että kakaroita tungetaan kaikkien mahdollisten tuotteiden mainoksiin. Ja ne kaikki ärsyttää yli kaiken!

En voi enää kuunnella radiotakaan, koska sen kuunteleminenkin saa adrenaliinit huljuamaan raivosta. Näiden vanhojen iki-inhosuosikkien, kuten siis Tähkän Laten, rinnalle on noussut kaksi ilmiötä.

Toinen on Scandinavian Music Groupin versio Dingon Levottomasta Tuhkimosta. Ei helevetti miten kamala ! Miksi jo valmiiksi kauheesta rallista pitää tehdä vieläkin kamalampi??
Minusta se SMG:n laulaja on ihan hyvä laulaja, mutta tässä Dingo-coverissa se kuulostaa enemmänkin virolaiselta horatsulta, joka suihinoton lomassa laulelee.

Ja se toinen on "kepeä kesäbiisi" jonka nimi on Social Butterfly, esittäjää en tiedä enkä muista eikä kiinnosta!
Hirveä biisi! Ihan ku joukko kylähulluja maanikkoja ois laitettu studioon viheltelmään!

En voi enää myöskään kulkea metroasemilla, koska printtimainonta! Tämäkin kamaluus on jonkun teleyhtiön, ja slogan menee jotenkin että "ota nyt tohon kontakti". Ja printtikuvissa on jotain niin hirveitä ääriteinejä! Ei teinit ole tollasia! Ei ainakaan melkein kukaan!

Huh kylläpäs helpotti kun sain purkautua näistä mieltäni painavista tärkeistä asioista.

Viikonloppuni menikin sitten näköjään jubileumitta. Eilen koomasin ja nukuin Elmis-sedän kanssa ihmeelliseen aikaan jotain alkuilta-päiväunia niin, ja yö sitten menikin sekä pyöriessä että teinejä kotiin ootellessa. En nykyisin jaksa oottaa ketään kotiin, tulevat kun tulevat, mutta nyt jaksoin ja olipa rasittavaa.

Tänään olen ollut ahkera ja Olavikin on laihtunut varmaan jo gramman! Jihaa.

Kuva%20222.jpg


Marmatuksesta huolimatta- mukavaa sunnuntaita :)