Tästä se lähtee, olen taas täällä...

Minulla on uusi harrastus ja tulin heti siitä lesoomaan!

Tänäänkin oli rankka työpäivä... lähdin lounaan jälkeen Tornin Ateljeebaariin, jossa en ole ikinä koskaan milloinkaan aiemmin käynyt. Olin siellä vävyni kanssa. Tai mikä lie puolivävy,avovävy, vävykokelas nyt onkaan, mutta mulle ihan vävy vaan.

Olipa kuulkaa hienot näkymät! Huikaisevat! Ei haitannut yhtään, että juomien hinnat hipoivat samoissa korkeuksissa, kuin tämä baarikin, eihän siinä ihastelulta ehtinyt edes juomaan! Ja vaikka esim. nyt olen hyvinkin kassakriisissä, niin jos menee tosiaan vaan sille yhdelle niin euro pari sinne tänne joskus sillon tällöin ei tästä enää syvempää tästä kassakriisistä tee. Ja sieltä näkyi tuo läheinen tornitalokin!

Päätimme sitten että koska tämä oli oletettavasti Helsingin korkeimmalla sijaitseva ravintola, niin seuraavaksi menemme sitten Helsingin vanhimpaan ravintolaan, joka oli helppo selvittää kvg:n avulla. En ole vielä tutkinut, antaako Google vastausta esim. siihen mikä on Helsingin matalimmalla sijaitseva ravintola? Jossain meren pohjassa? Entä mikä rumin? Oletteko bonganneet missään mainosta: Tule Helsingin rumimpaan räkälään? Sinnekin siis menemme uuden harrastuksemme myötä joskus. Eikö ookkin kiva harrastus? 

Harrastuksesta toiseen. Laitan tähän parit Youtubelinkit. Linkkien alla on Iidan ja sen kaverin kuvaamat leffat. Katsokaa!

Katsokaa linkki yks ensin, koska linkin kaksi leffa on jatko-osa. Kestot kummassakin alle 10 min. Katsokaa katsokaa!

;feature=related

Nyt avaan siiderin rankan työviikon päätteeksi ;) Moro!