Huomenta.

Jos viime viikko oli kaikin tavoin ja kaikilla eri tunnetasoilla verrattain paska, johtuen siis helvetillisestä sorviviikosta ja tunteita herättäneestä ampumatapauksesta, niin onneksi sentään viikonloppuni oli vieläkin paskempi.

Ja ikäänkuin kliimaksina paskalle viikolle ja vielä paskemmalle viikonlopulle- viime yö oli ehkä paskin ikinä.

Empa- ja sympatiseeraan ihan täböillä nyt kaikki unettomuudesta kärsiviä. Itsehän kuulun siihen onnekkaiden joukkoon, että nukkuisin varmaan Stokkan jouluikkunassakin jossain joulutädin sängyssä ihan sikeenä, mukavia unia nähden.

Viime yönä kaikki eri asioista johtuvat kriisit vyöryivät päälleni kuin sata salamaa. Ne iskivät tulta ja kärvensivät. Lisäksi vieressäni nukkui elävä ääni- ja hajutehoste. Elma-setä yski ja kuorsasi (flunssa) ja päästeli sellaista ihmiskaasuilotulitusta (maha kipee), että jos se prosessi oisi yhtään valmiimmaksi tullut, niin sänkyyn olisi putkahtanut valmis paska, kuten esim. lauri tähkä. (sori sori, ei tästä nyt enempää).

Mutta nukuttua tuli siis varmaan enintään noin minuutti! Jos sitäkään!

Jos viitsin ja jaksan niin saatampa jossain ihmisten intimiteettiä suojelevassa muodossa kriisini tänne vielä purskauttaakin. Kollektiivinen asioiden jakaminenhan on päivän sana. Surraan sitten yhdessä, eiks vaan?

Kaikesta huolimatta parempaa maanantaita teille muille.