Hei nettipäiväkirjablogini,

anteeksi etten ole kirjoittanut sinuun mitään pitkään aikaan. On vaan ollut niin paljon kaikenlaista muutakin tekemistä ja myös ei-tekemistä, etten vaan ole pystynyt kykenemään.

Tässä kuussa on tapahtunut aika paljon kaikenlaista. Kuun alussa anoppi pääsi/joutui- en tiiä oikein kumpaa- lonkkaleikkauksensa jälkeen pois sairaalasta, jossa hän oli yli kuukauden.

En oikein tajua miten senkuntoinen vanhus päästettiin kotiinsa, mutta ei kai minun asiani sitten ole vaan kaikkea tajuta. Muutaman päivän hän sitten ehti siinä kotonaan olemaan, kun kotisairaanhoitaja löysi hänet lattialta makaamasta ja toimitti sairaalaan, jossa hän sitten 14.9. menehtyi. Verenmyrkytyksen oli saanut- en tiiä mistä, mutta tuonkuntoisena sen nyt kai voi saada vaikka ohikiitävästä pölyhiukkasesta.

Näin viimeisen kerran anopin elossa kaksi päivää ennen kuolemaansa. Oli karua.. huh.

On tässä kuussa tapahtunut kaikkea kivaakin. Olin alkukuusta siellä skumppafestareilla. Oli tietty kivaa. Ja on jotain muutakin kivaa tapahtunut, mutta en nyt enää muista että mitä. Muutaman menon- kuten eräät synttärit- peruin tän anopin tilanteen takia.. Jotenkin tuntui epäsoveliaalta humpata just silloin.

Emmää oikein tiedä mitä tänne nyt sit kirjottais. Jos vaikka et MORO :) 

ps. Kuopuksein täyttää tänään 17. Kauhee miten lapset senkun vanhenee ja itse ei!