HAAAAA!!

Kiitos kaikille saamistani niksipirkka-sukkisvihjeistä ja muistakin! Alati-kekseliäs Kaura kyllä paiskasi sellaisen argumentin nyt peliin, että tämä on ihan pakko julkaista! Osa tästä on kyllä ihan omakeksimää jorinaa, mutta sallittakoot se nyt.

Jalassani on noin kuudensadan euron vaatetus. Kädessä parinsadan. Eli- vaikka menisin pilettämään UFFista hankituilla kymmenen sentin kudelmilla, vaatetukseni _on_ kallis. Kalliimpi kuin "ota kaksi- maksa kolmesta"- Batistinipuvut! Hähä. Liimaan jotku hintalaput raajoihini!

Eli, tässä tilanteessa on kaiketi lähes samantekevää mitä päälleni kiedon. Jotain ehkä kuitenkin on suotavaa laittaa, muuten Helsingin sairaalat täyttyvät paskahalvauksen saaneista ihmisistä! Mutta lopetan pähkäilyni nyt tähän näistä vaateasioista. Hihi. Lupaan hyödyntää saamiani vinkkejä, ja kerron sitten mitä niistä toteutin!

Olen aina sanonut, että jos lopetan ainoan paheeni, tupakoinnin polton, niin minut voidaan samantien ylentää pyhimykseksi, niin hyveellinen sitten olen.

Nyt tämä ainoa paheeni on niin tyrehtynyttä toimintaa, että aatoksissani vilkkuvat seuraavanlaiset kauhuskenaariot:

Kauppatorille järkätään Pyhän Elman hengenpidätyskansanjuhlat. Paikalle tulee satojatuhansia ihmisiä.. Helsingin raitiovaunuliikenne on jumissa viikon, eikä laivatkaan pääse Katajanokalle/Etelä-satamaan valtaisien ihmismassojen velloessa maalla, meressä ja ilmassa...

Elma-setä raksaa ensin viikon lavaa , pystyttää äänentoistoa , liikkuvia valoja (haluun sellaset hienot cyberlightit sinne!!)ja  mellakka-aitoja.. yms. Jerry Lee Lewis soittaa nonstoppina Great Balls of Firea ja minä istun ynseänä (ja pyhänä) mamsellina lavalla. Epäpyhät kansalaiset saavat käydä hipaisemassa pallokalsarini lahjetta, ja kansaa lakoaa enemmän kuin Nipa Yli-Vainion herätyskokouksissa konsanaan...

Kaikilla niillä, jotka lukivat näistä tulevista tapahtumista täältä, on oikeutus backstage-passiin. Access All Areas, juunou.  Sitten hengaillaan Kauppatorin takahuoneessa villeinä ja kivat pitkätukkaroudarit kantavat meille yhden tähden jallua kuin viimeistä päivää.. Huuu.

Taitaa olla tädillä lääkitys epäkohdillaan..

Ja se kansanterveysintopuikulaperuna, joka väitti että peruna on terveellistä niin voin toimia vastaväittelijänä vaikka missä terveysväitöstilaisuudessa. Ei ole! Oon ihan paskana vieläkin eilisestä perunajudeemista!