Heips vaan kaikille,

toka sorvipäivä menossa, ja niinhän se näköjään on että se mikä ei tapa, siihen ei kuole. Kai tähän taas tottuu. Tosin tämä töissäkäynti ois paljon kivempaa, jos ois jotain töitäkin...  Tosin eilen oli hyvä että ei ollut, koska kärsin hirveestä mahakipuvaivasta, mutta koska en kuollut siihenkään, ja mikäs pahan ees tappais niin nyt vois kohta jo vaik tehdäkin jotain. Esimerkiksi opetella kirjottamaan selkeempiä lauseita ;)

Eilen olin kyllä vähän kuolemanpartaalla muustakin syystä kuin mahan takia. Nähkääs kun esikoiseni oli sunnuntaina Haminassa jossain Hamina Tattoon purkuoperaatiossa ja hän joutui aivan yllättäen ajamaan kuorma-auton sieltä pois, eikä hän juurikaan inssin jälkeen ole kuorkkia ajanut ja siinä yön pimeinä tunteina, kun oli vieläpä synkkä ja myrskyinen yö, niin mielikuvitukseni lähti taas laukkaamaan synkeille poluille ja ojinpohjille ja nuku nyt siinä sitten .. Eli siis olin väsynyt ihan silkasta unenpuutteesta.

Noh, poika tuli kyllä ehjänä kotiin, mutta mulla ei tullut uni ehjänä silmään koska mahani meni rikki... Nyt on kaikki kunnossa eikä väsytä eikä mitään.

Nyt heti kun muistan niin:

Meidän Onni-koira täyttää tänään 11 vee. (kuvaaja Iida) Onnea paapsille. <3

Kuva%202285.jpg

Vähän tänä aamuna meinas päästä vitutuksen karjahdus metrossa ja tuolla pitkin kun jengi kai nyt sitten tosissaan kuvittelee että on syksy! Hei tyypit, nyt on hieman syksähtävä ilma, mutta jumalauta elokuun alkupäivinä on vielä niin täyskesä kuin olla ja voi , niin että tunkekaa nyt ne villakaulaliinanne ja lapasenne ja talvicrocsinne vielä sinne minne ne kuuluu, eli talvisäilytysteloille ja viimeksimainitut ongelmajätelaitokseen. Ihan oikeesti tyypit hei.

Heh, elämä on tosiaan suistunut normiraiteille. Tässä minä taas tuttuun tyyliin valitan joutavista.

Lähden tästä vähän haistelemaan kesäistä sateenraikasta Kaivopuistoa, joten näkemiin ja kuulemiin tältä erää !