Huomenta,

nyt suoraansanottuna suurinpiirtein suomeksi: vituttaa.

Tässä hieman vitutuksen taustaa: Viime viikolla, sinä iltana kun CSI tuli telkkarista (tiistai?), minä olin jo nukkumassa, mutta esim. kolme roudaria ja pari roudarin lasta katselivat telkkaria olohuoneessamme.

Olohuoneessamme on myös seinän kokoinen ikkuna takapihallamme, jonne olikin ilmaantunut joukko teinejä! Vieraita! Ilmeisesti oven vieressä sijainnut kaljalava houkutti, tai mikä lie.

Joku karvaisista roudareista oli mennyt ärjymään teineille, jotka tietenkin kipittivät karkuun minkä tennareiltaan pääsivät.
Koska kyse oli ilmeisen tyhmistä teineistä, he olivat tulleet toisenkin kerran!
Ja loppupeleissä vielä kolmannenkin!! Poliiseille soitettiin ja aamulla myös isännöitsijälle.

Mitään ei oltu viety, koska arvokas kalialava tuotiin sisälle, eikä meidän pihalla ole mitään muuta arvokasta tosiaankaan. Paitsi rullanurtsi, mutta se tuskin teinejä liiemmin ainakaan näin joulun alla kiinnostaa.

Noh, tänä aamuna ennen kuutta, Iida päästi koirat pihalle. Koirat meinasivat samoilla tulilla päästä laajentamaan reviiriään, koska takaportti repsotti selkosen selällään, vaikka pidimme sitä tuon viimeviikkoisen jäljiltä jopa sellaisessa ylimääräisessä salpalukossa, eli sitä ei saa ulkopuolelta auki. Statussymboliani, valkoista lauta-aitaa on siis häpäisty yli kiipeilemällä pahat mielessä!

Viime yönä huligaanien matkaan lähti sellainen järkyttävän suuri nalle, joka oli tuulettumassa ulkona. Se on noin mittaiseni, ja paljon paksumpi kuin minä, eli voitte vaan kuvitella miten paksu. Painaakin hitosti.
Nallella on lähinnä tunnearvo, mutta tämä menee jo kotirauhan rikkomisen puolelle koko touhu, niinpä lähden tästä kohta tekemään rikosilmoitusta. Ihan niinku tässä ei muuta tekemistä olisi, saakeli.

Viime viikolla uutisoitiin, että tuossa Aurinkolahdessa oli aidatulta pihalta kadonnut kaksi kania (elävää valitettavasti) ja jäljellä oli vain veriset hännät (kuolen melkein tähän raivonkuvotukseen).
Tuli vaan mieleen, että meidän pihallahan on myös iso kaninhäkki, joka näkyy esim. tuossa edellisen postaukseni kuvassa.

Ja koska omistan mielikuvituksen, niin tulee mieleen ne aiemmat tyhjästä ilmestyneet mopopojat Mustavuorella ja ne saatananpalvojien kokoukseen (selkeästi) taivaltaneet ihmetyypit. En tiedä mihin rituaalin kuuluvat eräässä Mustavuoren luolassa olevat kortit, joissa lukee kaikkea ihan ihmeellistä.... jotain siellä tapahtuu ja ehkä ne tarvivat uhrimenoihinsa pupuja ja nalleja...

Menen jatkamaan joulusiivousta ja sitten menen poliiseja tapaamaan.