Voi yök miten puuduttavia nuo päivämäärällä varustetut otsikot sittenkin ovat.. Mutta koska tänään on esikoisvauvani synttäripäivä, niin sen kunniaksi vielä menkööt. Aika usein sitä on näköjään esikoisen syntymäaikaakin joutunut eripaikkoihin väsäämään, koska väkisinkin meinas tulla tohon otsikkoon että 4.1.87. Kjeh.

Päätin tänään olla ahkera inehmo, jotta eilisen tunnelmat laimenisivat ja pakenisivat pois. No olen sekä ollut ahkerahko ja en ole ollut. Nimittäin, tuli uus ongelma ja tämäkin on taas sarjassamme tosi ongelma!

Heivasin joulukuusen pihalle, ja voin vannoa että tossa yksilössä oli terävimmät neulaset ikinä. Ei ollut kerta eikä kaksi kun olin ihan varma että nyt on lasia jalkapohjassa... mut ei, neulanenhan se vaan. Jätin vielä muut joulukamat paikalleen, koska loppiainenhan on vasta ylihuomenna.

Sitten päätettiinkin pitää lauantaina pienet juhlat täällä meillä. Silloin on loppiainen jo ollut, ja nyt olen taas jossain alkupisteessä a mun siivousprojektin kanssa, kun nythän sitä pitäisi sitten samoilla tulilla vaihtaa verhot ja SILITTÄÄ ne ja hitto se on niin ärsyttävää hommaa että YÖK.

Eli jos nyt oikein tosi hyvin suunnittelen kaiken ja huomenna toteutan, niin eikö se oo ihan ookoo? Onhan?

Minähän en tehnyt taaskaan yhtään uudenvuoden lupausta. Mutta tein uudenvuoden päätöksen, ja se on että tyhjennän jostain päin taloa joka päivä yhden muovikassilisen skeidaa roskikseen. Ja en nyt siis tarkoita mitään perusskeidaa, jota tulee päivittäin ja joka kuuluu kalustoon, vaan sellaista ylimääräistä roinaa jota ihmisen nurkat on täynnä.

Tässä yhdistyy samalla toinen asia, eli se että hukun inhoamiini muovikasseihin! Pääsen yhdessä päivässä eroon kätevästi! Tai tiiä nyt sitten kätevyydestä, mutta pääsen kuitenkin. Meillähän Elma-setä hoitaa tämän talouden kauppa-asiat, ja koska on niin luksusta että hän käy kaupassa, miettii mitä syödään, tekee ruuan jne. niin en jaksa hänelle nipottaa tarjolla olevista erinäisistä kangaskassi tai kestomuovikassi... onkohan ne tuonnimisiä... olemassaolosta.

Koska minulla ei oo mitään tämän suurempia ongelmia tällä kertaa, niin lopetan täältä tähän.

Alla olevassa kuvassa on näkymää meidän viimesyksyisistä pihajuhlista. Valot by mun esikoisvauva. Kuvakin pöllitty häneltä.