Haluutteks kuulla vuosituhannen vähiten parhaan vitsin?

Kerron sen silti:

Nyrjäytin nilkkani !

En voi kun huutonauraa itselleni. Koska ei tämä pahasti ole mennyt. Mitä nyt joka toinen askel sattuu vähän. En siis astele, vaan makaan pihalla kuin raato, joka olenkin.

Tämä kartsean vitsikäs onnettomuus tapahtui eilen, kun en ollut vielä mennyt känniin! Omalla pihalla! Kun astuin terassilta nurmelle niin naps, mulj, ja liuta kirosanoja.
Sitten alkoi ottamaan pattiin, lähdin pyörällä baariin, jossa oli kivaa ja unohdin koko nyrjäytyksen. Baarissa oli paitsi minä ja setä, niin myös paljon muita tuttuja ja kivaa oli. Siellä sitten menin känniin.

Mulla oli pitkästä aikaa eilen sellaset hippitennarit jalassa ja kas. Pikkuvarpaani on muussaantunut möhjöksi niissä.  Mut ei se mitään- tankojuoppoilin sitten winhaa vauhtia pitkin kylänraitteja kotiin ja kaaduin vain kerran! Polvi on ruvella ja pikkurilli varmaan murtunut, mut ei se mitään! Oma moka !

Huomenna menen aamulla kirkkoon! Katumusharjoituksiin! Tai, ainakin kummilastani siunaamaan alttarille ja rippijuhlimaan. Ihan tosi ällöttäviä must nää kirkkojen uudet kevätjuhlakuviot. Mun siunaamat lapset saavat pahaa karmaa vaan! Nilkat niiltäkin kuitenkin vaan heti naksuu ja ja vaik mitä.

Nyt menen ja joskus taas takaisin tulen! Kivaa lauantaita kaikille:)