Huomenta hyvää.

Pohdiskelin tuossa raahautuessani tänne sorvaamolle, että on sentään aika onnekasta, että voin harjoittaa monipuolista sorvaustointa (toimea?). Koska mikä voisi olla tänä päivänä turhauttavampaa, kuin olla jugurttitehtaalla töissä.

Aatelkaa nyt: ensin toisella liukuhihnalla jugurttitehtaan työntekijät lisäävät purkkeihin sokeria ja sitten toisella hihnalla toiset työläiset poistavat sen.

Eikä siinä vielä kaikki! Hienot AD:t ja copywriterit sitten vielä tulevat ja vesittävät jugurttien uskottavuuden _kammottavilla_ mainoksillaan. Activiaa en suostu ostamaan niiden hirveiden mainosten takia, ja nyt sitten boikotissa on se niiden jääkaapin välissä roikkuvien pirtsakoiden tätien mainostama tuotekin.

Koska nk. ongelmani ja nillityksen aiheeni ovat tänään todella suuria, noin mäkäräisen mitokontrion kokoisia, niin kerron ehkä jugurtti-asiaakin järistyttävämmän asian.

Mä en oikein tajua niitä Crocs-"kenkiä". Kyllä minä voisin jotain koiranpaskoja takapihaltani kerätä sellaiset jalassa, tai harjoittaa jotain muuta vastaavaa pihahommaa, mutta että tuolla aikuiset ihmiset kulkevat muoviset talousläviköt jaloissaan niin huh huh.

Eikä tässäkään sitten vielä kaikki! Näin Tiimarissa "koruja", joilla voi tuunata muovilävikkönsä!

4th%20of%20July%20Crocs.jpg Siis anna mun nyt kaikki kestää. Heti kun näen jollain aikuisella tälläiset pimp my crocsit jaloissaan, lupaan revetä suunnattomaan huutonauruun.

Lopetan näiden suurten ongelmieni käsittelyn tähän, kiitos että sain jakaa nämä kanssanne.

Toivorikasta torstaita toivotan! :)