Iloluontoinen terveinen minulta täältä lomalta!

Viikko on nyt lomittu ja pyydän heti tässä alkuun anteeksi retuperäisyyttäni ja retutissisyyttäni ja ehhehe kaikkien edellisten postausten kommenttien, kunniamerkkien ja sellaisten suhteen. Kun kerta olen rouva lomakorsto, niin olen sitä sit niinku perustellisesti. (rouva lomakorsto on habitukseeni paremmin sopiva ilmaus, alkuperäinen kuuluu muodossa neiti kesäheinä).

Mulla on ollut tosi kivaa! Inhoan ranskalaisin viivoin suoritettavaa loma-aikataulutusta ja teen sitä mitä nokka näyttää.. tai siis menen sinne minne nokka näyttää. Tähän asti se on näyttänyt Joensuuhun päin.

Teimme Elma-sedän kanssa myöhästyneen 20-vuotishäämatkan iloiseen Pohjois-Karjalaan. Ei vaihdettu farkkuja verkkarihousuihin kylläkään, vaan oltiin kokonaan ilman. No ei vais. Joensuu on ihana paikka ! Vaikkakin heti hotellin ovella törmättiin E-S:n duunikavereihin, jotka olivat töissä läheisellä pikkusaarella, alkuperäisessä Ilosaarirokin pitopaikassa. Paikan nimi on yllättäen Ilosaari, ja se on viehko pieni saari keskellä kaupunkia.  

Jossain vaiheessa iltaa mekin ajauduttiin sinne, Ilovaarirok-nimiseen tapahtumaan (sopi meille kalkkiksille heh). Siellä esiintyi Olavi Uusivirta, jonka esitystä kuunneltiin toisaalla kaupungilla (se kyllä kuului joka paikkaan) ja paikan päällä oltiin kattomassa Mambaa, joka oli huono. Tai sellanen.. aika perus.

juna.gif

Häämatkailun lisäksi olen yhdessä kakrujeni kanssa järkännyt yhdet yllätysjuhlat. Iida-tyttäreni oli viikon mökillä kera kaverinsa ja osan eläimistä, ja meillä oli täällä hyvät saumat järkätä sen 20-veebileitä. Älkää nyt kuvitelkokaan, että me oltas järjestetty jotkut nolot jubileet, jossa myötähäpeään joutuu sekä "housut kintuissa" yllätetty sankari, ja vielä enemmän järjestäjät. Eeeei...

Iida oli esittänyt toiveen, että bileet ois kiva ja ois kivaa jos sinne tulis "kaikki". No me ovelat sikaniskat annoimme itse kukin sellasta negatiivista viestiä Kangasniemen suuntaan, jotain että "lähen tästä loppuviikoksi sinne ja tänne", "oon hirveessä kuumeessa ja koomailen kotona..." - no kyllähän te tälläset valkoset valheet tiedätte. Ei tietenkään liikaa, koska sekin ois voinut paljastaa salahankkeemme.

1714562.jpg

Meillä oli täällä oikein juhlatoimikunta (kiitos kaikille !) ja salajuonittelijoiden kertsi. Kaikella viekkaudella ja vääryydellä saatiin sitten tytön tuloaika ongittua melkein minuutin tarkkuudella selville (mökkikaveri auttoi) ja kun Iida tuli kotiin täällä odotti parikymmentä tyyppiä (kaikki eivät olleet vielä silloin paikalla) ja meillä oli tötteröhatut päässä ja pöytä notkui kaikesta ja koristeita oli hirveesti ja silleen. Vähän sellanen jenkkityylinen juttu, muttei niin korni :D

1714574.jpg

Noista kuvista ei kyllä mitenkään saa käsitystä mistään.

Nyt mulla on tässä ollut sellasta tyypillistä kotilomaa (jooen, en tod. ole hinkannut hammasharjalla kaakelinsaumoja yms) vaan olen lojunut milloin missäkin ja suorittanut ajatustoimia. Tiedän että tämä kuulostaa naurettavalta ja ehkä onkin, mutta kun kerrankin on aikaa oikein funtsia maailmanmenoa ja -tuloa, niin sallikaa se ny.

Olen tullut ajatustoimissani mm. siihen lopputulemaan, että mitä vanhemmaksi tuun, sitä pienempi toleranssi mulla on kestää teeskentelijöitä! Teeskentelijät ovat tämän maailman syöpä, rutto, kolera ja nuha. Ja kaikista ärsyintä on hokata, että sellaisia on jopa omassa kaveripiirissä :/ Esimerkki: Ollaan olevinaan niin elämäntapahippejä ja silti kuljetaan tuolla jotkut tanakat goreteks-vaelluskengät jalassa ja nanson bomull-paidat päällä ja jos oikein villiksi äidytään niin verhotaan kolhuinen ruho batiikkivärjätyllä paidalla ja jos ei nyt oma niin ainakin puolison isonumeroinen palkkasumma puoliksi omassa marimekkotakin taskussa ja ollaan niin vitun hippejä, koska se on kuulia. Ja ennenkaikkea, koska joku kaverikin kert on. Huh huh. Anteeksi ny purkaukseni. Tätä se ajatteluduuni teettää .

dont20worry20be20hippie.jpg

Noh loppuviikosta en kyllä ajattele taas mitään, vaan vaihdan taas farkut pois vaikka menenkin Länsi-suomeen, eli Kiva-Tainalle. Jee. Ja sit ens viikolla meen Tampereelle. Ainakin näillä näkymin, koska mihinkään en itteeni pakota, jos ei oo pakko, ja miks ois.

Elma-sedällä alkoi taas hullut (tai hullujen) päivät. Sillä on sellanen pikku kieppi päällänsä, johon kuuluu tai kuului tangomarkkinat, ruisrok, ilosaarirok, rock perry vaasassa, kotkan meripäivät ja oisko jotain vielä- niin se islannin peikko (björk) ois kuulunut mutta sehän perui. Esikoisella ja tursaalla on osittain samat hullujen päivät kans.

Tässä pienimuotoinen lomarapsa. Palaan taas joskus tänne ja kunnolla vasta sitten kun loma on lop.. *pökr*