Kidutan teitä meemillä, johon minut haastoi minä ite! Pöllin tän ihkulta Elinalta.

1
. Kun astut sisään ulko-ovestasi ja katsot vasemmalle, mitä näet?
Olen siis tuulikaapissani! Jos katson suoraan vasemmalle, silmäkulmani saattaa osua välikausitakkiin! Niitä siinä silmäin tasalla roikkuu. Jos taas luon silmäni ylöspäin, niin näen hattuhyllyn, jossa ei ole ainuttakaan hattua! Muutama pipo kyllä, kaulaliinoja, koiranremmejä, teippiharja (sellanen millä saa karvoja rullattua vaatteista) ja koirankakkapusseja (puhtaita) on myös hyllyssä. Alempana taas on rämä puinen kenkäteline, jossa on - ylläri- kenkiä.

2. Osaatko sanoa kalenteriin katsomatta monesko päivä tänään on?
Osaan! Olen nimittäin itse oveluus! Voihan sen päivämäärän tarkastaa esim. Hesarista. Tai kännykästä! Hähä. Sitäpaitsi, kalenterista voi katsoa helposti myös väärän päivän, sitten sitä elää sekä väärässä viikonpäivässä, että väärässä päivämäärässä. Sorvaamossa voin katsoa päivämäärän vaik mistä ei-kalenterillisesta paikasta. Kuten pöytäpuhelimesta tai sellasesta postileimajuttuhommasta. Niin että vastaus on että osaan. Oho, sanoinkin sen jo heti aluksi.

3. Kun katsot ulos keittiösi ikkunasta, mitä näet?
Kävelytien, joka johtaa tämän talon päätyyn. Sellaisen käpy-ulkovalon (tai joku sellainen), naapurin samanlaisen keittiön ikkunan kuin omani, erotuksena se että niillä on Marimekon oranssikukkaiset Prima Vera-kuosiset verhot.
Ja lämpömittarin näen kans.

4. Mitä tavaroita löytyy kylpyhuoneen peilin läheltä?
Peilin läheltä? Omituinen kysymys. Oma peilikuva! Jos tavaroita pitää sanoa niin täältä pesee: sähköhammasharja, tavishammasharjoja, hammasmuki, hammaslankaa, partavaahtoa, partahöylä, piilolinssikotelo, piilolinssinestettä, hiuslakkaa, muotovaahtoa, tukkakuminauhoja, hiustenkuivaaja, hiusharjoja, hammastahnapärskeitä, kaakeleita, allas, hana.pöytätaso. Nämä tavarat ja paljon muuta yhteensä kahdesta kylppäristä peilin läheltä.

5. Mikä on kotisi ihastuttavin yksityiskohta?
Jos täytyy sanoa jotain materiaalista, eikä esim. lasten tuikkivia silmiä (ah, runollista), niin hmm.. hmmm.. hmmm. No tykkään tosi paljon retro häränpylly-kankaistani  (tästä nimityksestä kiitos Kauralle) joita on seinillä ja ikkunoissa. Ja takka! Varsinkin jos siinä palaa tuli ja minä makaan sedän kanssa sen edessä taljalla ja oon sillai. Ai niin, eihän meillä nyt taljaa ole. Anteeksi, mielikuvitukseni lähti kiitolaukkaan. Mutta se takka on. Ja hmm. Pokemon-pallo-lamppu on aikas vinkee. Joo ja sit takkahuoneen (jossa ei ole taljaa, muutenhan se ois taljahuone) seinillä on vaihtokehystauluja monta, joihin on lätkitty mielivaltaiseen järkkään Elma-sedän backstage-passeja (Access all areas), on aika vinha. En mä ny muuta keksi.

6. Oletko tyytyväinen kotisi sisustukseen?
En ihan. Pari seinää huutaa maalausta. Idis on jo, tyyliin: siitä se sitten lähti. Sitten kun idis on valmis, tästä tulee homojen turvakoti. Ainakin symbolisesti, mutta voi tästä muutenkin tulla mun puolesta.  

7. Petaatko sänkysi joka aamu?
En tosiaankaan. Setä nukkuu vielä kun mä lähden töihin. Kyllä se joskus suoristelee peittoja jotenkin suurpiirteisesti, mutta ei se intissä läpi menisi.

8. Mitä löytyy sänkysi alta?
Lattia hihihi. Lattialla on sitten pölykoiria ja välillä myös ei-pölystä valmistettuja oikeita koiria. Siellä voi olla myös kissa tai kaksi tai sedän Reino-tossut.

9.Kuinka monta kertaa annat kännykän soida ennenkuin vastaat?
Häh, mikä kyssäri tää nyt on? Annan sen soida 1-100 0000 00000 kertaa riippuen siitä, kuinka lähellä kännykkää olen.

10.Suosikkikeksi?
En oo mikään maailman suurin keksi-fani. Mielummin keksin ite juttuja, ehhehheh. Mutta jos jotain pitää mainita niin perinteinen Domino, jaffakeksi joskus ja sit ne LU:n candi.. can.. cam.. En muista nimeä! Ruskeet ja rapeet! Ne! Kyllä te tiiätte!

11.Päivämäärä jonka jatkuvasti sekoitat?
Helatorstai ja helluntai. Onko ne päivämääriä? Jokatapauksessa ne.

12.Onko sinulla salaisuus, jota et ole kertonut kenellekään?
Eipä taida olla. Olen nääs kuin avoin kirja. Tai kuin avo-auto. Tai avomaan kurkku. Avokas. Ja avohoitopotilas tuumaatte te, myöntäkää!!! Muuten _teillä_ on salaisuus, jota ette oo kertoneet.

13.Viimeksi syöty ruoka?
Ihan ruokaruoka oli sorvaamon lounastamon keitetty peruna, lohikökkäre, hapan kylmäkastike siihen päälle ja salaattiosastoa. Kotona pari leipää äsken.

14.Tuletko toimeen vanhempiesi kanssa?
Loistavasti! Ne ei koskaan sano vastaan ja myöntyy kaikkeen mitä sanon, koska hiljaisuushan on myöntymisen merkki! Vakavasti ottaen. Ne on kuolleita. Oon orpopiru. Nyyygh.

15.Kuinka monta tuntia nukuit viime yönä?
Noin 8 tuntia. Se riitti.

16.Miten reagoit kun sinua yritetään iskeä?
Iskisin takaisin. No ei vais, kuka mua nyt yrittäis iskeä. Joten oisin varmaan aika imarreltu, jos joku vielä tällästä tätiä yrittäis. Hah.

17.Milloin olet viimeksi itkenyt?
En muista! Varmaan sillon ku putosin portaista. Hitsi, onks musta tullut vielä tunneköyhäkin kaiken muun köyhyyden lisäksi. Lasketaanko kysymyksen 14 viimeinen sana itkemiseksi? Jos, niin vastaus on : kaksitoista sekuntia sitten.

18.Mitä teet jos törmäät exääsi?
En mitään, koska en omista exiä. Elmasetä on teinirakkauteni, eli mun eka, mun vika ja mun evrithing. Oon hempee. Hih.

19.Millainen vaatetus juuri nyt?
Auts, miksi en vaihtanut paitaa ennen tätä. No okei. Musta t-paita, jossa     valkopunainen teksti: ESSOOTÖDEEPIRIINIPSUUBLOSSIIMORFAAVAUHTIILIIMAAKOKAALÄTKÄÄOPAAHAPPOOMYSSYY
POLLEETRIPPIIGAMMAALÄMISKÄÄ. Punaisista kirjaimista muodostuu sanat EN KÄYTÄ ja alla lukoo että
kokeilijan sanahaku ja hihassa jotta SPR:n huumetyö. Okei sit siniset hajuhousut mallia koti ja lakatut varpaankynnet. Haluatteko vielä tarkennuksia.. hmm. en keksi mitään. Tylsät kuteet.

20.Mitä teit edellispäivänä?
Olin töissä. Sen jälkeen hengailin lähikauppakeskuksessa esikoisen ja tursaan kanssa. Sit tulin kotiin ja en tehny mitään.

21.Kuinka usein käytät alkoholia?
Nykyisin keski-arvoisesti kaksi kertaa kuussa. Jatkossa toivottavasti harvemmin.

22.Mitä teet talvilomallasi?
Nyt on kevät! Mutta noin yleensä. Noo, en paljon mitään. Lomailen.

23.Mitä olet oppinut itsestäsi viime aikoina?
Että kännissä en ole niin hauska kuin miltä naapurin setä näyttää.

24.Uskotko evoluutioon?
Joo kai.

25.Surullisin uutinen mikä sinulle on kerrottu vuoden sisällä?
Hmm. Varmaan lemmikeiden kuolinuutiset. Lasten suru on niin kauhean surullista. Tuplasuru tulee kun surettaa vähän kuollu elukka ja paljon lasten suru sen vuoksi.

26.Mukavin asia mikä sinulle on tapahtunut vuoden sisällä?
Salarakkaisiin tutustuminen ja onhan noita. Vaikka mitä. En muista! On ollu niin mukavaa että muistikin on mennyt!

27.Mitä sinulle sanottiin viimeksi?
"ei ne päässy sisään sinne länsi-autoareenalle, nii et iskä tulee kotiin kohta" Esikonen sanoi tämän puhuttuaan isänsä kanssa puhelimessa äsken.


28.Valvottaako täysikuu?
Ei. Paitsi jos joku laulaa ko. tangoa korvan vieressä, niin jo valvottaa.

29.Onko sinulla mielipidettä Matista ja Mervistä?
Eipä oikeastaan. Apua ne tarttis, kumpikin. Niin että kai se oli mielipide tuokin.
.
30.Kerro yksi tai useampi positiivinen asia tästä päivästä!
Heräsin aamulla, eli en siis ollut kuollut nukkuessani. En kaatunut portaissa. Setä tuleekin kotiin vaikka sen piti hengata länsiautoareenan katossa jotain lamppuja laittamassa.

Kiitos ja anteeksi. Ja hyvää yötä :)