Morjens!

Perinteinen naistenvälinen skumpanjuontiviikonloppu on nyt takanapäin.

Oli taas niin kivaa, etten voi sitä millään sanoilla kuvailla. Kaikenlainen kuvailu vaan vesittäisi tunnelman, eikä me mitään vettä juotu, vaan skumppaa ! Tällä kertaa tais mennä 12 pulloa skumppaa, 1 pullo punkkua ja erinäinen määrä kaliaa per viis naista.Plus Hartolan markkinoiden baari-tuopit. Ja nämä kaikki siis yhtenä päivänä. Viime vuonna meni enemmän. Apua ollaanko me tultu muka wanhoiksi ??!!

Mieheni palautui eilen reissusta ja minulla oli  nk.pehmeä lasku skumppafestareilta kotiin. Koska sain tuliaikseksi kaks laatikollista tätä jaloa juomaa + hiton monta laatikollista viiniä. Ahhh.

Yöllä nukuin kai jonkinlaisen deliriumin kourissa ja kyykkypissoja muistellen. Heräsin yöllä siihen, että olin housut kintussa kyykyssä sängyssä. Onneksi en ehtinyt kusta losottaa ! Hitto se ois ollutkin...  

Kotirintamalta sellainen juoru, että mulla taitaa olla tällä hetkellä kaksi kappaletta Sami-nimisiä vävyjä. Kätevää! Aina kun huutaa Samia, tulee joku vävyistä paikalle. Siis älyn kätsää !

BB:stä sen verran että sen katsominen käy nykyisin laihdutuskuurista, paastosta ja ties mistä. Koska niin kauan kun se hirveä Einari on siellä, ainoa mitä voi suuhunsa kuvitella, on kerran syöty ruoka ja sekin matkalla kropasta ulos. Pieni poikahan se on, mutta... kuitenkin.

Mukavaa viikonalkua kaikille!