Täällä ne vaan hylsyt lentelee ja tetsarit paukkuu. Öh, anteeksi inttislangini on varsin huonolla tietämyksellä.

No mutta esikoiseni armeija nyt vaan on näin ainokaisen pojan äiti-ihmiselle aika iso juttu, vaikka en mikään militaarihenkinen henkilö muuten ole sitten niin yhtään. Ja sen verran taas kerron, vaikka ketään tuskin ees kiinnostaa, että tykkimies Esikoisestani tulee merivalvoja! Hän valvoo ettei sukellusveneet hyökkää! Hähä, aika tylsää hommaa veikkaan. Mutta kivintä on se, että palveluspaikka säilyy samana- ei tarvi lähtee Helsingistä pois.

Minulla itselläni on menossa pienimuotoinen iso vitutus. Jalkapohjani on äntyillyt koko tämän viikon! Suatana apua! Kyseessä on eri jalka kuin se missä oli se kauhea vaiva viime kesänä

105618.jpg <-- kuvamateriaali kauhean vaivan hoidosta. (kamerakännykkäkuva)

Ja erilainen vaivakin. Kertokaa jos tiedätte, mistä johtuu veemäinen kipu jalkapohjan ulkosyrjässä? Koko matkalta kantapäästä lähes varpaisiin on tuo kova kanttura syrjä kuin pommikonelaivueen jäljiltä. Ei ulkonäöllisesti, mutta tunnollisesti.

Meen tänään ostamaan lenkkarit. Ehkä nää lättäpohjaiset tennarit ei pitkässä juoksussa ja kävelyssä ole parhaat mahdolliset. Mainittakoot nyt mahdollisia diagnooseja varten, että mulla on hyvin epälättäjalka. Eli siis märästä jalkapohjasta jää jälki, jossa näkyy varpaat, päkiä, ohut siivu (nyt kipeää) ulkosyrjää ja kantapää.

Oli miten oli, mutta silti ottaa pattiin.

Muutenkin elämäni menee tästä illasta lähtien enemmän tai vähemmän pilalle ja tolaltaan. BB alkaa ja pakko myöntää että olen semikoukussa siihen. En niin koukussa että mulla ois 24/7 - palvelut eikä mitään muutakaan ylimääräistä, mutta ne normitelkkarilähetykset tulee kyllä toljotettua varmaankin taas aika perinpohjaisesti.

Kun itsellä on paikoin tylsää, niin siitä saa kicksejä kun joillain on vieläkin tylsempää. Hähä. Ja sitten huomaakin, että paskat mulla mitään tylsää on.

860785.jpg <-- Olavin takaa pilkottaa osa mustaa hoitokissaa ^^. (Iidan ottama kuva)