Moi taas!

Tavis-statukseni kruunu kirkastui tänään taas oikein hohdokkaasti, koskapa vietin tunnin jos toisenkin IKEASSA! Olin ihan siis vaan esikoiseni kummitädin kanssa hänen remontti/sisustus/tarvekalu-assarina mukana, mutta pääsenkö Ikeasta ulos tyhjin käsin, pääsenkö? No en!

Sieltähän on pakko siis ostaa kaikkea ja mahdollista ja mahdotonta, koska se on niin halpa ja ihan mesta paikka! Ei voi pahalla tahdollakaan kutsua sellaista liikettä kalliiksi, mistä saa kaksi pussilakanasettiä, viherkasvin, sohvapöydän, sohvatyynyn, värillisiä lautasia, kahvilusikoita ja koristekiviä muutamalla kympillä!

Ja varsinkin kun en oo mikään merkkituotefriikki. Mulle on aivan sama juonko aamukahvini jostain Tarjoustalon mukista vai Villeroy&Bochin porsliinikupista. Mielummin kyllä ensinmainitusta, koska jos se muki sattuu hajoamaan, ei tarvi itkeä vuotta sen takia. (kuulostaapa tämä nyt niin kovin köyhän tädin selityksen maulta, mutta oli miten oli, näin on!).

Ikea- Kodin Anttila- Teesi- K-rauta-  Kaakelikauppa - kierroksen jälkeen söin ja siivosin keittiön.  Ei mul sit muuta.

 Kivaa iltaa kaikille teille :)

132329.jpg
Tässä on menossa kissatappelu, tai oikeammin ihan leikkipaini. Entinen vauvaraggarini ,musta kissa,  näyttää ihan jättiläiseltä :D