Hohhoijakkaa.

Perjantaina olin siis minäkin Juttutuvassa, kera usean muun. Oli kivaa tavata wanhoja tuttuja ja uusia tuttavuuksia. Kiitos kaikille!
Jos joku nyt ei vielä tiedä, keitä meitä siellä oli, niin rapomaesto Kriisillä on ainakin kattava lista osanottajista.

Sellaisen pienen yksityiskohdan haluan tähän kertoa, että blogitapaamisimpeytensä perjantaina menettäneellä Satujattarella ja minulla on salainen yhteinen paikka! Salapaikka! Maailman pienuus taas jne.

Suhasin kroisos pennosena kotiin pirssillä. Taksiin sain puhelun. Joka ei ollut kiva. Koko loppuilta ja seuraava päivä ja tämäkin päivä ja hitto kaikki ovat nyt enemmän tai vähemmän sitten pyörineet tämän puhelun ympärillä. Tai ei puhelun tietenkään, vaan sen mitä siellä sanottiin.

Ehkä muistatte, kun olen kertonut "Tiinasta". Sukulaislapsesta, jota elämä ei ole kohdellut silkkihansikkain, mutta joita minä ja elma-setä ja lapset, jotka ovat tämän "Tiinan" serkkuja, ollaan koitettu auttaa ja tarjota nk. normaalin kodin meininkiä. Kai tämä sellainen normaali koti kuitenkin on, vaikka välillä tämä tuntuu vaikka miltä tursaiden vastaanottokeskukselta.

"Tiinan" isä vaan ei kovin mieluusti haluaisi lapsensa hengaavan meillä. No tietenkin parempi vaihtoehto on hengata sitten jossain muualla, ja juoda viinaa kaksin käsin 15-vuotiaan teinin uholla. Pari viikkoa sitten tälläinen ryypiskely johti siihen, että tämä Tiina vietiin Auroran psykiatriselle osastolle, koska hän oli aggressiivinen, ja soitti esim. minun kuopukselleni puheluita joissa kertoi että aikoo hypätä seuraavan auton alle jne.

Eipä ole kuulkaa mitenkään mieltäylentävää toimia salapoliisina ja soitella satakiljoona puhelua ja huutaa luuriin että ETTIKÄÄ NYT SE KERSA KÄSIINNE JOSTAKIN!!! Onneksi löytyi ja isänsä toimitti hoitoon. Just 15-vuotta täyttäneen:/

Perjantaina Tiina (en jaksa enää sitaatteja, nimi siis muutettu), oli saanut arestin  koululintsaamisen takia. Arestin langetti äiti, ja vaikka tyttö asuu isänsä luona, niin yhteneväistä kurinpitolinjaa pitävät vanhemmat. Isä antoi kuitenkin luvan tytölleen mennä käymään videovuokraamossa, koska pitkä viikonloppu arestissa jne.

Tyttö oli pois puolitoistatuntia, ja tuli kotiin kamalassa kännissä. Isänsä oli tämän seurauksena lausunut niin järkyttäviä sanoja, joita en saata tähän edes toistaa. Se isä jopa itse kertoi ne sanat, joten mitään teinilisää ei ole. Oliskin, hitto..

Tiina viilteli ranteensa auki partakoneenterällä. Ja tästä mulle soitettiin taksiin. Ambulanssi vei Tiinan Lastenklinikalle.

Tämä on kuulkaa ihan kauheaa.

Tiina pääsi sairaalasta jo silloin yöllä. Ja isänsä ihme ja kumma päästi sen meille, josta Tiina lähti vähän aikaa sitten.

Kuopus on järkyttynyt. Se on ainoa joka näki Tiinan jäljet. Meille se ei oikein halunnut puhua mitään. Ihan ku ois jotenkin ollut häpeissään :/

Mutta loppukevennys!

205115.jpg Osataan syödä.

205116.jpg Osaan lentää.