Tervehdys teille te metsien miehet ja naiset!

Ja kiitos vielä kaikille empaattisista, sympaattisista, toivottelevista ja voivottelevista kommenteista sille yhelle naiselle! Se nainen ilahtui!

Minulla se oli eilen vauhdikas ilta! Vauhtia ja vaarattomia tilanteita mahtui iltaani kosolti vähän!

Kas kun iltaa kohden alkoi kantapäässäni (siis mullakin, sain jonkun kantapäätartunnan siltä naiselta!) tuntua kaikesta levosta ja liikkumattomuudesta huolimatta hirvittävä kipu. Oisin voinut vannoa että sinne työnnetään sukkapuikkoa ja syvälle. Koskaan ei oo sellaista kivuntunnetta ollut, vaikka kaikenlaista tässä on näille raajaparoilleni tapahtunut vuosien varrella..

Oli aivan järkyttävän työn ja tuskan takana, että sain itseni raahattua keittiöön, jossa otin ihan kotiapteekin särkylääkkeen, koska reseptilääkkeet olivat vielä apteekissa - tosin perheeni oli niitä juuri noutamassa..

Heti heidän tultuaan otin kaksi lääkärin määräämää särkylääkettä. Laskeskelin, että sisuskaluni eivät  ehkä poksahda, jos otan sitten yötä vasten vielä satsin..

Haha, melkein heti niiden  puoli seiskan tabujen jälkeen alkoikin minun yöni. On kuulkaa niin tujua kamaa se lääke. Heräsin tänään sitten joskus kymmenen aikana. Niin että- jotain 15 tuntia tuli nukuttua yhtäsoittoa.

Tällä hetkellä en omista kipuja. Mikä on kivaa. Tulehtuneessa jalassa on tunne, niinkuin oisin työntänyt sen tiukaksi käärityn vaahtomuovipatjan sisään. Välillä tulee tunne, että alkaa suonta vetämään, ja tekisi pyöritellä jalkaa tms. mutta ei se pyöri. Yllättävän olemattomaksi näköjään jalan liikeradan saa ilman kokovartalokipsaustakin.

Otin äsken yhden tujulääkkeen ja nyt tuntuu että uni tulee kohta taas... johan mä pari tuntia olinkin hereillä.

Mulla on myös kuumetta vähän, joten vienpä taas ufoni vähän lepuuttamaan.

Kivaa ja vauhdillisempaa lauantaita teille! :)

spwalk.jpg <<-- tossa kuva muovisaappaasta. ufo.jpg <<--tossa taas uskomaton ufo.

PS. Luin noista lekurin papereista, että tää plantaarifaskiitti, mikä riesakseni tällä kertaa paiskautui, on yleisin jalkavaivojen syy! Ja hyvin yleisesti myös ehkä huonoiten hoidettu ja tämän myötä tila kroonistuu helposti ja tuo mukanaan tietty kaikenlaisia lisävaivoja.
Ja että lääkäriasema, jossa kävin, on erikoistunut juuri siihen, että vaiva saataisi tehokkailla hoitovälineillä (just noi ylläolevat vehjakset + lääkitys) laakista nujerrettua. Yleisin hoitokeino tähän vaivaan on kuulemma pohjalliset. Mutta jos tämä riesa on parin päivän saapastelun ja ufostelun jälkeen sillä selvä, niin en valita.

Nyt väsyttää ja palelee, joten MOI.