Huomio!!

Annetaan hyvään, huonoon tai ihan millaiseen vaan kotiin huono ja paljon käytetty
SUNNUNTAI-ANGST!

Sunnuntai-angst on siitä villi angst, että koskaan ei voi tietää milloin se yllättää. Juuri kun olette kuvitelleet, että ah- angstitottoman sunnuntain viipyilevä ja eteerinen rauha on teidät kietonut hellään syleilyyn, niin kohta huomaattekin, että yllänne on pelkkää angstia! Se voi joskus tulla myös muulloin kuin sunnuntaina, esim. pitkänäperjantaina!

Sunnuntai-angst ilmenee kovin eri tavoin. Monet sen ilmenemismuodot ovat rationaalisesti selittämättömissä. Se saa aikaan myös kummallisia pelkotiloja. Kuten tänään: tuolta läheltä kuului monilukuisten hälytysajoneuvojen ujellus. Angstin ollessa vallallaan, sitä on ihan varma, että joku oma penska on joutunut onnettomuuteen, vaikka kaikki on kotona! Tai että oma talo on tulessa, ja kaikki muut on sen hokanneet, paitsi me itse.

Sunnuntai-angstin ollessa vahvana ilmassa, tapahtuu oikeastikin kaikkea gauheaa, muttei mitään edelläkuvatun kaltaista sentään.

Tänään se kamaluus oli: saunasta oli kaikki hoitoaineet lopussa, ja meillä sitä sentään on aina kymmeniä pulloja (elma-sedän erityistehtävä on pitää tämä perhe shamppoissa, hoitoaineissa, saippuassa ja hammastahnassa, ja hän hoitaa erityistehtävänsä kiitettäväsi)!! Syy: eräs perheemme asukas oli avannut rastojaan hoitoaineen avulla, ja kaikki aineet oli toisessa kylppärissä. Angstaavaa!!

Niin, että angstista vähiten tarjoava saa koko angstin ilmaiseksi.