Ihana aamu, kertakaikkiaan!

Uskotteko, että olen kokenut itseni huijatuksi ja vaikka miksi, kun olen tänä vuonna joka ikinen lauantai herännyt krapulanomaiseen oloon, päänsärkyyn ja yleiseen vellontaan, vaikka tipatonna olen siis ollut.

Kyllähän minä nyt, lääkärissä käyneenä kunnollisena kansalaisena, voin myöntää ,että stunttikrapula on tullut tosta äntyilevästä ruodonpätkästä, joka sijaitsee pään ja selän välissä. Mutta tänään ei ! Hihihihi, varmaan sen takia, että tämä on myös eka lauantai kun elimistössäni virtaa ruodonelpymislääkitystä.

Eilen tunsin itseni taas jotenkin niin wanhaksi. Oltiin hetki sedän kansa kaksistaan kotona! Tää on just sitä, mitä aina lasten ollessa pieniä kaipasi. Mutta nyt kun tämä kaksinolo käy päivä päivältä yleisemmäksi, niin - nyt sitä sitten kaipaa niitä lapsia kotiin. Hih, aina pitää siis jotain kaivata!

Juhlistan tätä juhlaoloa nyt tekemällä jotain vinhaa, kuten laittamalla pesukoneen päälle !

Teidät, arvon lukijani, haluan palkita siitä, että olette jaksaneet uikutuksiani lukea. Kommenttilootassa on tarjolla kahvia, karjalanpiirakoita, klemmareita, kookospähkinäkitaroita ja kinkkukiusausta! Olkaa hyvät.

Mahtilauantaita kaikille :)