Hyvää wapun jälkeistä viikonlopun alkua vaan kaikille.

Hullut päivät jatkuvat sorvaamossa. Tänään imitoin työmaallani askartelutätiä. Joskus kun on vaan parempi ottaa vanha kunnon leikkaa-liimaa-systeemi käyttöön, kun en minä osaa kaikkia tietokoneen tarjoamia kääntö ja veivausmahiksia käyttää. Ja askartelupaskartelussakin tarvin etätukea Kauralta, joka heti osasi auttaa. Kiitos!

No kun sekä sorvaamossa että myös puoliskollani on eräänlaiset hullut päivät menossa, niin onneksi kotona on rauhaisaa. Vaikkakin meinasi totaalisesti mennä hermo tänään, kun itse omistan 0 euroa ja nollakymmentä nolla senttiä. Sedällä on kuitenkin rahaa, eli siis minullakin on rahaa, mutta kun omistamme kuitenkin omat pankkitilit ja Iida oli menossa teoriankokeeseen ja unohtanut pyytää isältään rahaa ja huoooooooooooooooooooh. Hirveetä säätöä verkkopankkien tunnuslukujen puhelimoinnin ja tilisiirtojen ja sellasten kanssa. Ei mikään iso juttu, mutta keskellä kaikkea muuta hektisyyttä hyvin huokaistuttavaa.

Äkillisessä nollan sentin tilassa S-marketin bonuskuponki tuli kuin taivaan lahjana! Lähettiin ihan kroisoksina kauppaan, ja sen kummemmin laskematta hankittiin kaikkea tarpeellista, kuten korvapuustijäätelöitä ja sellasta. Kupongin arvo oli 58,45, ostoksen maksoivat 58,15! Vähänkö oon taitava arvioitsemaan! Ei sillä, että mulla olisi pienintäkään aavistusta siitä, mitä joku maitolitra esim. maksaa. Mutta kuitenkin !

Ei oo siis mitään kummallisempaa tapahtunut sitten wapun. Tällästä tavallista arjen vatkaamistahan tämä. Onneks huomenna on perjantai.

Kivaa illanjatketta teille :)