Hyvää maanantaita täältä Kaivopuistolaisesta kivijalasta. Tajusin just, että edellinen työpisteenikin oli Kaivopuistolaisessa kivijalassa, eli elämäntehtäväni on sorvata Kaivopuistolaisessa kivijalassa. Mutta jotta tämä ei nyt menisi täysin Kaivopuistolaisesta kivijalasta jankuttamiseen, niin se siitä ja Kaivopuistolaisesta kivijalasta.

Tänään on jotenkin voittajaolo, koska olen jo vanha konkari ja työjuhta, olihan tänään jo 6. herätys loman jälkeen. Olenkin tänään ollut oikein laupeuden lähettiläs, kriisityöntekijä ja kaikkien äitien Äiti Teresa, kun olen luotsannut töihin palanneita tovereita takaisin sorviensa ääreen. Tai ei niistä sorveistakaan niin väliä, olen luotsannut heidät tärkeimpään paikkaan- eli työpaikkalounastamoon pitkälle lounaalle.

Kunhan pääsen kotiini, jatkan romujen raivaamista. Nyt on menossa sellainen puhdistus (ei kuitenkaan Sohvi Oksasen Puhdistus, tarkennettakoon), että pois alta.

En tiiä olenko jotenkin hullu vai mitä, mutta on aivan älyttömän vapauttava tunne kun vihdoinkin raaskii luopua kaikenmaailman turhasta kamasta. Kerrottakoot nyt, että viikonlopun vaatehuoneen raivauksen tuloksena pois lähti kuleksimasta 7 täyttä jätesäkillistä vaatteita, 2 vhs-videonauhuria, 2 pölynimuria (kaikki em. rikki), telkkari, 10 tyhjentynyttä pahvilaatikkoa, muutama eriparinen kenkä (?) ja en nyt muista onko tuossa nyt kaikki. Siis aatelkaa mikä määrä kamaa!? 

Ja kai sitä sitten osaa jo tässä iässä myöntää itelleen, että ei kannata säästää niitä vaatehuoneessa kutistuneita vaatteita siltä varalta, että jos sitä vaikka laihtuisi ja ne mahtuisi päälle joskus...

Koska olen muotibloggaaja nykyisin niin päivän asu:

1249898168_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

  • paita en muista mistä
  • farkut en muista mistä
  • converset, idea parkista
  • hiukset, suoristusrauta obh nordica
  • lärvivärit, halpoja marketmeikkejä

Huomatkaa oikeaoppinen sisäänpäinkääntyvien jalkaterien asento !

Hyvää arkea kaikille:)