Moi.

Aika monet, tai siis varmaan kaikki (kuten esim. yks Obaman Barack), tietävät sen, että paitsi etten ole urheilullinen, en ole myöskään penkkiurheilullinen. Jotkut suksintakisat tossa taisi just olla, enkä seurannut niitä yhtään.

Tänään Ilta-Sanomien nettiversiossa oli uutinen ja se oli kuvitettu näin:

Teksti kertoi, että tämä Kulta-Aiku- tai luultavammin Aikku on nainen! Noista viiksistä ois kyllä moni amis-jäbä kateellinen! Eikai Kulta-Aikku vedä testosteroi..stereoid.. vitjat no niitä mieshormoneita?

Mä olen ehkä vetänyt jotain sekopäisyyshormoneita. Se ilmenee monin eri tavoin, yksi vakavin esimerkki lie tämä: radiosta tuli joku kappale ja naputin klemmarilla tahtia pöytään ihan neutraalisti. Sitten kun laulu alkoi, se paljastui Lauritähkäksi! Ja mä naputin tahtia kuin joku paraskin fani! Hyi saakeli. Lauritähkä on hirvee! Radio pitää rynnätä sulkemaan ku Lauritähkä alkaa ääntelemään, eikä mitään muuta. Tahtia... toivottavasti naputin ees väärään tahtiin.

Ootan viikonloppua, kuin sekopäinen Lauritähkän keikkaa. Mulla on paljon suunnitelmia, ja niihin kuuluu myös käsityöt<3 .

No mut hei. Emmä ny muuta. Alko toi LT niin ärsyttään että pakenen yksinäisille vuorille. Hyvää viikonloppua kaikille !