Eilen kun oli vielä kesäkuukausi nimeltään elokuu, niin siinä minä iltasella istuin pihalla ja mietin että pitäskö hakea toppatakki päälle kun oli niin suatanan vilakka. On se vaan kumma, ei tainnut tulla sitä inkkarikesää, ja koko muukin kesä oli aika kökkö. En oo ikinä ollut kesän jäljiltä näin kalpee ja ruskettumaton! Siis daa, kualen!

Toisten unista kuuleminen on mielestäni suunnilleen yhtä mielenkiintoisaa, kuin muinoin joidenkin äityleitten lastenkakka-keskustelut hiekkalaatikolla. "Meidän Joni-Marjaanalta tuli tänään löysä kakka, mutta Veera-Joukahaiselta tulikin eilen vihreää kakkulia...." En siis kiduta teitä villeillä unillani, mutta sen verran kerron, että toistuvasti näkemäni uni pitäisi kuulemma tulkita niin, että elän vain puoliteholla, en täytä koko kanoottia inkkareilla eikä mulla oo kaikki ismot kasinolla ja resurssini riittäisivät paljon enempään ja vaikka mitä !

Noh pentele, yrittääkö joku helkatan alitajuntakin nyt mulle sitten muka kertoa, että oon pösilö ihminen kun katon telkkarista kaikkea hömppää ja vielä kehtaan tunnustaa sen julkisesti ja että myös luen seiska-lehteä ihan muna pystyssä!

Mutta kuulkaa! Nyt on taas oikeatakin nipottamista mulla oikein olan takaa! Siis antakaa mun nyt taas kaikki kestää- meinas tulla huutoraivari metroasemalla lööppien äärellä. Danny muistelee rakastaan! Siis sitä aikapäiviä sitten kuollutta ihmispoloa, joka täyttäisi tänään 50, jos eläisi. Siis vidu, ketä oikeasti kiinnostaa, ketä ? HäH?

Voiton lööppikisassa vie kuitenkin legendaarinen: Armi Aavikon isä melkein kolarissa!

Tää maanantai on kyllä jotenkin niin pehvasta, että en sano enää mitään. MOIDO!