Ihan alkuun: olen terve! Tai sanotaan nyt näin, että en tullut kipeeksi.

Vilkas mielikuvitus on kyllä ihan pepusta toisinaan.

Sain aamulla viestin kotoa, että siellä ei toimi sähköt. Noh, minun kiitolaukkaan äityvä mielikuvitukseni järkkäsi kotiimme tietenkin salaisen tulipalon. Saletisti viikonloppuna käytetystä pallogrillistä on lentänyt joku kipinä jonnekin seinän väliin kytemään ja nyt siellä on sähköjohdot kärvenyntyneet ja siitä sitten... Apua, palokunta, poliisi ja Kumiankka!!

Kun sähkökatkos vain jatkui ja jatkui, soitin isännöitsijälle, että onko vika meidän taloyhtiössä vai seinässämme vallitsevassa salapalossa vai missä? Isännöitsijä oli mökillä, mutta lupasi selvittää asian.

Soitti sitten hetken päästä että koko Vuosaari on sähköittä. Ja kohtahan asia selvisi netistäkin. Mutta tulihan taas hötkäiltyä.

Juuri kun tästä hötköilystä oli adrenaliinitasoni rauhoittunut,  niin johan tuli lisää vettä myllyyn, kakkaa tuulettimeen ja lunta tupaan, ynnä muita sananparsia. Ja nyt ei ollut kyse edes mistään omasta mielikuvituksestani.

Tänne sorvaamoon tuli uhkauskirje :/ Minä en ole asiantuntija laittamaan uhkauskirjeitä vakavuusjärjestykseen. Uhkaus on uhkaus on uhkaus.

Eikai tässä sitten muuta sen kummempaa. Muuta ku et kivaa tiistaita jokaiselle toivotan:)