Hyvää tiistaihuomenta!

Oon paha paha täti. Tulin autolla töihin! Eilenkin tulin, mutta eilen siihen oli jonkinnäköinen syykin, mutta tänään syynä oli vaan laiskuus, kylmyys ja mukavuudenhalu. Ja hiihtolomasta johtuva vähäinen liikenne.

Päätin just, että alan käyttämään lapsistani täällä oikeita nimiä, ainakin tyttölapsistani. Niitä kun on kolme. Poikia on yksi ja tursaita laskentatavasta riippuen 1-15;)

Eli Aino (joka siis on tyttäreni) tuli vävyni (ja vävyn nimi on Sami) kanssa tänne sorvaamooni eilen iltapäivällä. Lähdimme täältä suoraan Vantaan Ikeaan, joka olikin perin jännittävää, sillä olen aika paska kuski noin niinkuin suunnistusmielessä, ja vaikka navigaattorikin oli mukana, niin oli pelkästään tsäkää, että osuimme heti ekalla yrittämällä Ikeaan, emmekä joutuneet minnekään muualle !

Ikeassa oli väljää ja saatiin kaikki mitä pitikin, eli kahden hengen peitto Ainolle ja vävylle, koska he ovat niin young lovers, että haluavat nukkua saman peiton alla ja jossain vaiheessa yötä kuulemma aina jompikumpi on ilman peittoa kun toinen on riistänyt kaiken itselleen. Saatiin peittoon myös lakana.

Minusta ja sedästäni tulee hippejä, ainakin yöaikaan. Hipelöin jo viime joulun alla, kun olin Kauran ja SP:n kanssa Ikeassa, sellaisia hippilakanoita ja nyt ne oli halvennuksessa ja nyt ne ovat minun! Ne ovat niin kamalat, että ne ovat ihanat. Sellaset ryssänvihreet, jossa valkoisia kukkia. Sellasia retroja. Hihi.

Sorvaamossa on hiljaista, ihmiset hiihtolomailee. Mies tulee huomanna kotiin. 16 päivän reissu on ohi ja kylläpäs sekin meni nopeasti.

Se tässä vaan ihmetyttää, että mikä ihmeen ilmaston lämpeneminen? Hrrr.

Kivaa tiistaita teille! :)