No niin, olen täällä taas. Nythän te tietenkin luulette, että on tollakin tylsä loma kun täällä se vaan rapsailee ja capsailee. Kuulkaa, oikeassa olette osittain, mulla oli sellainen joka lomalle tyypillinen kahden päivän tylsyys eilen ja toissapäivänä. Elämäähän tää lomakin kuitenkin on ja elämässä on joskus tylsää ja mitähän itsestäänselvyyksiä vielä sanoisin!

Tiedättehän sanonnan, että laiska töitään luettelee. Mutta kuin patalaiska on ihminen, joka töitään laskettelee ? Siis laskee, ottaa aikaa sekuntikellolla ? Koska olen hullu ja kun nyt tästä lähden huomenissa lomamatkustamaan ympäri ja takas niin _halusin_ tänään siivota tämän läävän. On sitten kivempi palata ja jos kakarat tämän sotkee, niin voin HUUTAA niille kitapurjeet lepattaen, että SIAT!

Kyseessä oli sellanen perussetti- raivaus, imurointi, moppaus- ei mitään extreme hammasharjajuttuja, vaan lähinnä aika suurpiirteistä "täällähän näyttää ja tuoksuu ihan elettävältä"- tyyppistä vohkaamista.

Noloa ehkä jopa tunnustaa, mutta päätin ottaa ajan kauanko menee aikaa basic-siivoukseen. Siivosin kaiken muun paitsi kolme tyttöjen huonetta. Pojankin huoneen jopa siivosin, kun se on ilosaarityöläinen. Myöakään pihaa en siivonnut, koska sitä ei voi imuroida.

Nythän te sitten palatte halusta tietää, kauan meni. Päästän teidän palostanne. Sekunttikello pysähtyi heti kun pidin tupakoinninpoltto tai jotain muita taukoja. Aikaa meni 6 tuntia 22 minuuttia. Siis jumalauta mäkin tuhlaan puolet elämästäni siivoomiseen !! Taidan syksyllä hankkia tänne siivoojan. Kerrottakoot nyt kuitenkin, että yli neljä tuntia meni vaan kamojen raivaamiseen (eikä täällä ollut ees mikään megakaaos) ja kaks tuntia imuttamiseen ja mopottamiseen. Ja pitäiskai se raivaus tehdä ennen jotain ulkopuolista siivoojaa kuitenkin. Tai en mä ainakaan oikein pidä kivana ajatuksena, että joku vieras ihminen noukkii jotain mällisiä kalsareita sängyn alta tms.

Oli miten oli, mutta nyt on kivaa eikä tylsyydestä tietookaan. Huomenna meen Kiva-Tainan luokse, kiva-tainan mies taas on Ilosaarirokissa mun miehen kans.

Huomenna pitää ennen lähtöö värjätä hiusket. Mä en tajuu mihin hiukset ikäänkuin katoaa, kun juurikasvu on viis senttiä, eikä hiukset kuitenkaan oo viis senttiä pitemmät kun sillon kun ne värjäs. Mystistä mutta ärsyttävää!

Meen kattomaan teho-osastoa, jotta intubointi ja takykardia-taitoni pysyvät kuosissa, vaikka lomalla oonkin.

Se on moro !