MOI!

Voi kauheeta voi kauheeta... Eilen tuo tollanen kauhee meemi julkaistui... se on ollut tuolla draftissa mulla pääsiäisestä saakka- ei sen pitänyt julkimoitua. Mutta olkoot nyt. Jonkun loppuosan siitä deletoin, kun ei se kuulunut asiaan.

Wappu taas pakkojuhlittu.. äidyin kaljoittelemaan vaikkei ees pitänyt. Mutku. Mutkumutku.. (tähän kohtaan kunnon selityksiä ja tekosyitä sellanen pataljoona). Mut oli kivaakin, koska hyvä ystäväni ja esikoiseni kummitäti H jaksoi raahautua tuosta kilsan päästä tänne. Juotiin kaliaa kolmeen saakka yöllä.

Teinien kanssa oli rauhaisampaa kuin viime wappuna. Ne pyöri tässä kotiperiferiapitäjässä, ja vaikka onhan tämäkin kylä täynnä hulluja ja kylähulluja.. mutta ihan hermoomatta meni äiti-ihmisellä.

Isä-ihminen, eli toi setä, sillä se on ollut raju wappu vailla verta. Eilen Senaatintorilla Hurstin wappujuhlissa (työtehtävissä, ei asiakkaana- eh he he) ja tänään SAK:n wapputapahtumassa Rautatientorilla. Rajua.

Millähän sitä nyt vielä sais ittensä tajuumaan, että tänään ei oo sunnuntai, eikä tarvi siis alkaa sunnuntai-angstaamaan.

Hywää wappupäiwää kaikille ! :)