Huomenta kansalaiset,

varmaan taas yksi wanhenemisen merkki on tämä: eilen lahnasin ihan koko päivän sohvalla, koska podin pikkujoulujen jälkeistä lahnailun tarvetta. Ei minulla mitään sen kummempaa krapulaa ollut, mutta tehot ja paukut olivat vaan jossain muualla kuin minun vartalossani.

Ja arvatkaapa vaan kuinka hirvittävää morkkista tästä podin? No niin hirvittävää, että nousin tänään jo ennen seitsemää! Nyt vaan ootan että noi pari ainoaa himassa olevaa tyyppiä häipyy Messukeskukseen koiranäyttelyyn, niin minä aloitan aivan hillittömän vastaiskun kera hammasharjan ynnä muilla täsmäaseilla.

On se vaan jännä. Aika työntäyteinen syksy on ollut sekä töissä että kotonakin, ja kai sitä vaan tarvii jonkinlaista totaalinollausta joskus, mutta vaikka vartalo lepäytyy niin mieli on myllertää morkkiksen kourissa: 12 päivää jouluun ja ämmä vaan lahnottaa. Noh, tänään tämä asia korjaantuu...

Ärsyttää vaan ihan hittonaan kun polvi äntyilee. Se kipeytyi jo elokuussa.. kerran olen käynyt sitä näyttämässä lääkärille, ja se röntgenkuvattiinkin mutta ei siitä mitään löytynyt. Joku siinä kuitenkin on pahemman kerran vialla. Polvi on aika keskeinen kohta mm. joulusiivousta tehtäessä, eli pitää vaan koittaa unohtaa tämäkin ilmeisesti wanhuuden vaiva ja olla niinkuin sitä ei oiskaan.

Elma-sedällä on hullut työpäivät, ja ilmeisesti koko ensi viikkokin vielä. Toisaalta, mitä vähemmän täällä on ihmisiä jaloissa pyörimässä näinä hektisinä joulusiivouksen aikoina, niin sitä parempi...

Mutta nyt ei auta jämähtää tähän koneelle, menen laittamaan keittiön kondikseen katosta lattiaan nyt. Tilanneraportteja seurannee jossain vaiheessa, halusitte tai ette halunneet ;)

Mukavaa sunnuntaita kaikille.