Moi!

Nyt on jäljellä enää 7 herätystä ennen lomaa. Olen tästä asiasta hyvin onnellisin!  

Olen nimittäin jotenkin ihan ylikyllästynyt kaikkiin ylivuotisiin klemmarihin ja väsynytkin, mutta väsähtäneisyys johtuu vain siitä, että olen allerginen valvomiselle. Ja kun on valoisaa päivät ja melkein yötkin, niin kuka sitä nyt nukkua malttaa ? No en minä ainakaan.

Äsken otin salaiset ja pikaiset toimistotuolitorkut (kesto noin kolme minuuttia), koska TÄÄLLÄ EI OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ! Perhana muuta kuin läsnäolopakko ja se on booringista booringeinta. Sitkun on keksitty vielä sellainen helvetinkone kuin _ajanvalvontalaite_ - entinen kellokortti, nykyinen lakupiippaushriviö, niin täältä ei voi ees karata. Olen vankina sorvaamossa siis! Help!

Koska lusin täällä vain läsnäolon pakosta, niin täytän päiväni mm. nauramalla pääni lähes irti sekä kehittämällä kaameita salaliittoteorioita. Mutta en voi näitä teorioita teille kertoa, koska pelkään että Sofi O., jonka kirjan eilen haukuin huonoksi, tulee ja paiskaa multa kaulan katki aniliinilla tekokuiturastallaan.

Juhannuksen vietosta sen verran, että paitsi että meinaan istua vuoroin saunassa kalia kädessä ja vuoroin terassilla kalia kädessä, niin katselen ilmeisesti kalia kädessä myös pyyhepoikia, jotka eilen ilmoittivat että "kai me voidaan täällä hengata, ku täällä on aina niin kivaa". Hoho, no siitä vaan.

Paras ollakin kivaa, koskapa ansaitsisin nyt kivuutta. Nimittäin, Elma-setä on ollut s-i-e-t-ä-m-ä-t-ö-n. Hän on parina iltana tässä kärsinyt niin pahasta mpms:stä ettei tosikaan!

Lauantaina, kun hän saapui kotiin rankalta ja vähäuniselta keikkarupeamalta, niin sen sijaan että hän ois painunut vaikka saunaan ja sitten nukkumaan niin mitä teki hän? No alkoi tietenkin hysterisoimaan siitä, kun vessassa oli likainen käsipyyhe! Vessapaperinhylsyjä! Ja roskiskaapissakin oli taas kahvinporoja tippunut kaapin lattialle ! Siis tälläiset KAMALAT asiat odottivat kotona setäparkaa.. Ja siinä se sitten väsymyksestä ja muutamasta kaljasta punaisin silmin jynssäsi vessaa marttyyrin elkein ja vielä marmatti, että "se jota naurattaa voi mennä pihalle".  Menin siis välittömästi pihalle röksölle ja pidättelin naurua niin että olemattomat suonikohjuni lähes räjähtivät.

Eilen mpms taas sai vallan sedän isossa kehossa. Illalla kun tapahtui taas ihan kamala asia.. Hänen roudaritursaskaveri yöpyi meillä ja.. Spinal Tap Dvd oli kateissa!!!! IIK!! Poliisi! Martat! Palokunta! Just ku niitten piti kattoo Spinal Tappi!

Pakko siis ehkä sittenkin vaihtaa käsikirjoitusta jo tässä vaiheessa ja korjata: istun saunassa, terassilla, pyyhepoikien kanssa... skumppalasi kädessä. Koska kun juon skumppaa, niin hihitys pitää minut niin vallassaan alusta loppuun, että sen välillä jopa huutonauruksi yltyvän hihityksen jalkoihin jää kyllä järeämpikin miesten pms.

Sitäpaitsi, aion olla ovela! Ihan vaan varmuuden varuiksi jynssään torstaina vessat hammasharjalla ja hankin jostain parikymmentä samaa Spinal Tapin leffaa. Hähä.

Nyt vaan hyvää tiistaita ja moro!