No hitto mun kanssani.

Ehkä jotkut teistä näkivätkin tässä sellasen rokmerkin. Sain sen Hopolalta! Kiitos Hopolainen sinulle merkistä, joka matkailee nyt Veijon bittiuumenissa, mutta huomenna sen kaivan taas esille.

Minulla on viimeinen lomapäivä, ja olen siis sen vuoksi nyt sen verran viihdykkeessä että EN vastaa kommentteihin, vaikka siellä ois kyllä vastauksen ansaitsevien yksilöiden kommentteja. En myöskään linkitä esim. Hopolaan, koska äsken kun koitin sen tehdä, katosi sekä rok-merkki, että kaikki _tärkeä_ asiani, mitä siinä ohessa oli. Siis voihan daa.

Olen potenut vatsatautia. Se alkoi ke-to välisenä yönä klo 2.22.Heräsin kauniin kellonajan kunniaksi, katsoin kelloa ja ihmettelin miksi heräsin. Totesin, että mies kuorsaa vieressä kuin sumutorvi ja sitten... vetäessäni henkeä sisään voin vallan hyvin, mutta kun puhalsin ilmaa ulos, niin voin aivan saatanan huonosti. Vatsis alkoi siis noin sekunnissa. Ei se kyllä kauaa ees kestänyt, mutta enemmän kuin sekunnin. Eilinen päivä meni jossain ihme horteessa ja vetutuksessa.

Nyt olen voimain kunnossa!! Paitsi et vika lomapäivä ! Miten ikinä voin taas sopeutua d- nimiseen paikkaan! Luulempa etten mitenkään.

Esikonen tuli lomille armeijasta, mies tuli lomille Ankkarokin äänentoistohimputista, vävy on töissä, kaksi tytärtäni on jossain, yksi on kotona, tursaitakin on nähty, koirat ja kissat on kotona , ja minä olen myös kotona, josko myös samanaikaisesti melkoisen pihalla.

Mutta, ei tästä tämän informatiivisempää tule milliään, ja vielä en ole real kännipolkka-asteella, joten ei muuta tällä erää.

Kivaa perjantaita kaikille :)
Terveisin känni-elma