Moi!

Hah miten daijulta näyttää blogikirjoituksen aloitus, joka alkaa juuri tolleen kuin tämä. Moi! No moi moi vaan saakeli.

Elämäni kotona on tällä hetkellä sellasta kaaosta ja h***ttiä, että viihdyn työpaikallani ja nytkin melkein ällöttää ajatus kotiinmenosta. Syy: keittiöremontti.

Meillä on nyt siis sellainen tilanne, että keittiössä ei ole mtn, ja tänään sinne on tullut keittiöfirman asentaja-arskat laittamaan uutta keittiötä. Laittavat sitä toki huomennakin vielä.. Mutta koska kaaos siellä on ihan sama kuin aamullakin, enkä voi tehdä asialle oikeastaan yhtään mitään, niin ei todellakaan huvita mennä kotiin.

On ihan uskomatonta, miten paljon keittiönkaappeihin mahtuu kamaa! Vaikkei niitä kaappeja ole kovin paljoa, mutta kun kaikki kamat ovat olkkarissa, niin silloin vasta tajuaa miten hel-ve-tin paljon roinaa ne nielee sisäänsä .

Ei oo mitään muuta raportoitavaa miltään saralta. Raportoin sitten kun on jotain raportoitavaa, tai vaikkei olisikaan. Olen nimittäin kaiken lisäksi hieman kipee. Varmaan jotain sirkkelöinnistä ja rälläköinnistä aiheutuvaa pölyä keuhkot täynnä. Ei kivaa, mutta ei tähän kuolekkaan kai.  Mutta ajatus ei kulje, ei sitten niin yhtään.

Niin että päätän tämän runsassisältöisen ja hullunhauskan raporttini tähän. Moi!