Onkohan missään tehty tutkimusta aiheesta mies ja lemmikkieläimet?

Minua kiinnostaisi eritoten tutkimustulos: mies ja suhtautuminen lemmikkieläimiin niiden sukupuolen perusteella.

Meillä on kolme kollikissaa. Mies kannustaa niiden vapaudenkaipuuta ja on ihan täysillä sitä mieltä että radalle vaan! Johtuuko tämä solidaarisuudesta saman sukupuolen edustajaa kohtaan, olkootkin että kyseessä on kissa? Toteuttaako mies omia mahdollisia vapaudenkaipuitaan sillä, että edes kissa vois olla villi ja vapaa, kun ei itse sitä ole?
Jos meillä olisi tyttökissoja, niin olisivatko ne "iskän" silmäteriä, ja niitä pidettäisiin kotona visusti jemmassa pahalta maailmalta ja pahoilta naapurin kolleilta?

Tuli vaan mieleen kun eilen sedän piti taas romuttaa raggarin hieno sisäkissaistuminen ja väenvängällä päästää se menemään ja arvatkaa onko sitä sen koommin näkynyt? No ei ole- mitä nyt yöllä oli käynyt kyllä kotona hiippailemassa, mutta taas on missä lie. Widu.

Tänään oli näin - lähellä etten avannut sanaista arkkuani vaatekaupassa, mihin ihan vahingossa apteekkireissulla ajauduin. Äiti ja pari poikaa- toinen rauhallinen, toinen karjuva. Äiti sanoi ainakin neljäsataa kertaa sen vartin aikana, mitä kaupassa vietin, kaikkea niin fakki-idiootti-ääliömäistä sille lapselle- uhkaili, seuraavassa lauseessa kumosi uhkauksen, uhkaili lisempää, kumosi lisempää...  ja se oli oikeesti niin hirveen kuulosta tollanenkin että teki mieleni mennä sanomaan jotain, mutta eihän asia tietenkään mulle kuulu. Vaikka se nimenomaan just kirjaimellisesti kuuluikin.

Tänään mullon kivaa illemmalla. Tapaamme Elma-sedän lapsuudenystävän, jonka minäkin olen tuntenut yhtä kauan kuin sedän, eli tosi kauan. Ystävä on asunut 16 vuotta jenkeissä, ja vuotuisilla Suomen matkoillaan haluaa  nähdä kaikki yhdes koossa tietyssä paikassa, ja tänään on tämän tapaamisen vuoro.

Eiliseen sokerihiiripostaukseeni palatakseni: aloitan nollalinjan. Aloitan Seikun tavoin sen sillä, etten vaan osta kotiin mitään. Jos jossain pahat naapurin tädit tai sedät väkisin tunkevat karkkia kurkkuuni, niin sillehän en tietenkään voi mitään, mutta itse en sitä hanki. Jostain se on aloitettava tai ainakin yritettävä. Näin on.

Nyt menen kuopimaan tätä asumustani johonkin kuosiin ja sen jälkeen itseäni. Kivaa tiistaita kaikille:)