Hei ja kivaa perjantaikeskiviikkoa kaikille.Nämä viime päiväthän ovat olleet aika mielenkiintoisia kun viime keskiviikkona oli perjantai, torstaina sunnuntai ja perjantaina maanantai! Ja tänä maanantaina olikin yhtäkkiä perjantai, tiistaina sunnuntai ja keskiviikkona maanantai ja nyt perjantaina on keskiviikko. Huh hengästyin tuosta päivien luettelosta.

Tänään mummoturvaköpötellessäni sorvaamoon (akuutti ilmastonmuutos liukastutti jalkakäytävät) tajusin taas, että en ole tosiaankaan niin peloton ihminen, kun annan jopa itseni joskus ymmärtää.

Mulla on ihan hirveä liukastumisen pelko. En nyt usko, että kukaan mielellään menee turvalleen kadulla, mutta luultavasti läheskään kaikki eivät  kokoajan aktiivisesti pelkää kaatuvansa. Siis huonoilla jalkakäytävillä ja liukkailla keleillä.
Tänä aamuna tähän pelkoon sisältyi lisätuskaa.

Tää on ehkä vähän noloa tai turhamaista tai jotain.. mutta ajattelin että jos nyt just tänään mätkähdän tanner tömisten tantereeseen, ja mut viedään sairaalaan ja  mun vaatteet riisutaan jne. niin _mulla on niin hirveet mummokalsarit tänään jalassa että pelastushenkilöstö varmaan kuolis joko nauruun tai itkuun_. 

Ja oisko se sit kivaa maata jossain ea-klinikan päivystyksessä esim koipi kohti kaakkoa kun muu kroppa on pohjois-etelä- asennossa ja apuihmiset vaan hytkyisivät lavitsan alla naurukuoleman partaalla.. Kattokaa millaset mummokalsarit tolla muijalla on? Muahahah hahah buaaah! Pyydetäänks kaikki kattomaan? Kuulutus: koko sairaalan henkilökuntaa pyydetään välittömästi saapumaan päivystysosastolle...tosin omalla vastuulla.. 

Niin. Että kaikkea sitä pitäis muistaa ajatella aamulla kun pukeutuu. 

Mä en nyt kyllä muutenkaan tajua, mitä mulle on tapahtunut. Mua ei nukuta lainkaan. Eikä ees väsytä. Ei aamulla kun herään, ei päivällä, ei töissä, ei kotona, ei illalla. Valvon aika myöhäseen ja kun ihan pirteänä painan pääni tyynyyn niin nukahdan silti heti. Ja nukun ihan hyvin (toissayö oli poikkeus). Nooo, ei tässä mitään valittamista kyllä ole.

Mukavaa perjantaita kaikille. : )