Hei kaikille!

En ole kirjoittanut tänne pitkään aikaan, ja taas kirjoitan. Ja nyt kun saavuin huonon letkautuksen saattelemana hoodeille, niin käynkin heti asiaan. Tai sen viereen. Tai johonkin.

Ensin kiitos kaikille onnitteluista uuden urani vuoksi. Tämän kuun alussa uusi ura alkoi virallisesti ja tosi lupaavasti-  olin heti kolme päivää sairaslomalla. Tulin kipeeksi, ei mitään tavallista räkätautia kummempaa, vaikka olin varma että olen jossain keuhko-ödeemassa, putkistossa oli tunnelma kuin sinne ois joku asentanut ektoplasmalla toimivan hiukkaskiihdyttimen. Paranin kuitenkin nopeesti tästä ja hyvä niin.

Muuten aika on kulunut ihan tosi nopeasti! Joulu on ihan kohta. Mun täytyy nyt tuottaa jonkinsortin pettymys kaikille siivousraportteja halajaville. Oon siivonnut jo kaiken! Ihan salaa ja vaivihkaa ja hammasharjoja säästelemättä! Mutta lupaan raportoida kyllä uusintasiivouksista, loppusiivouksista ja välisiivouksista, joita tulee vielä varmaan monia ennen joulua.

Tämän joulunalusen niksipirkkakeksintöni on vasara ja pikkunaulat. Siinä missä ennen ähräsin ruman roudariteipin yms. kanssa jouluvaloja kiinni sillä seuraamuksella että teippi irtosi satakertaa, valot irtosivat ja lopulta irtosi jouluvalaistus-art-directorin hermot, niin NAULAT, ihmiset, pikkunaulat!

Pienen ja siron naulan kun nakuttaa vaikka mihin, niin siinä on ripustuspiste jouluvaloille ja kyllä pysyy! Ainoa mihin en naulaa lähtisi kokeilemaan, on ikkunalasi ja kaakelinkin kanssa voi tehdä vähän heikkoa. Tokihan teillä kaikilla on jouluvalot myös kylppärissä ja saunojen pesuhuoneissa?

Vähän huonookin kuuluu. Ei nyt suoranaisesti mulle henkilökohtaisesti, mutta muuten. Anoppini on altzheimerin tautinen ja wanha. Nyt a-tauti on sitten saanut sen vaiheen, mitä aina pelätään ja syystäkin: se oli yhtenä yönä alkanut ottamaan verhoja ikkunasta ja kaatunut päälleen lattialle- ei kai kummempia vaurioita tullut kuitenkaan.  Toisena yönä se lähti "kauppaan" ja kaatui pihalla päälleen. Ambulanssi vei sairaalaan, jossa se putosi sairaalasängystä kolmannen kerran päälleen lattialle, kun tuli kiire "kauppaan". Sille tuli joku pieni sisäinen vuoto päähän, solisluu murtui ja naama oli kuin hävittäjäkoneen kokoamiskaavio..

Nyt anoppi on Herttoniemen sairaalassa ja luulempa että siitä alkoi nyt sitten anopin laitosputki. Ei siitä ole enää kotonaan asujaksi. Sillä kun ei todellakaan ole enää kaikki Ismot kasinolla ..

Surullista mutta minkäs teet. Vanheneminen on toisaalta kauheen pelottavaa, tosin tälläinen kartalta pudonnut vanhus on onnekseen aika tietämätön omasta tilastaan.

Noh, vaikka kakkaa tapahtuu siellä sun täällä, niin kai sitä sentään vielä nillittää saa tärkeistä asioista? No sai tai ei, mä ainakin nillitän.

Ihmetyttää, että onko tästä maailmasta nyt sitten säveleet loppuneet lopullisesti? Vai millä nämä kaikenlaiset tribuuttilevytykset ovat muuten selitettävissä? Tänään oli pienimuotoisen paskahalvauksen paikka, kun Suomen rumin mies tulkitsi Maailman ruminta miestä, ja jos jätetään ulkomusiikilliset seikat sikseen, niin top-ällötyksen kärkipäätä kummatkin muutenkin. Eli Vesku Loiri lauloi Popedaa! Vittu! Vesku ja Pate.. siinä vasta oikeen urhot.. yök. Anteeksi nyt vaan, mutta kummastakin tulee mieleen eltaantunut rasva. Ei voi mitään.

No toinen sitten. Kyseessä on kyllä kaunis, joskin melko kaulaton, nainen, Maria Lund. Se on levyttänyt Karjalaista ja Trio Niskalaukausta ja  mitä lie ja tehnyt ihme punaniska-äänivibra-kepeä hulatyttö versioita ja helvetti että nekin on kamalia.

Kolmas tosi kauhee on SMG:n versio Levottamasta tuhkimosta. Ihan kauhee.

Ja kun näitä kauheuksia nyt tässä on oikein urakalla, niin yksi vielä. Siis millä ilveellä se Kiroilevan Siilin tekijä sai kutsun Linnan juhliin? Ei kai nyt ainakaan sen siilinsä takia? Se siili on ärsyttävä! Ja kerta kun se sai kutsun sinne, niin se tukka... Jossain kohden minäki oon konservatiivinen, ja tässä nyt tuli se kohta. Se tukka oli ihan kauhee ! :D

Olikohan nyt muuta sitten näin äkkiseltään. Ei kai. Meillä on kotona uus hamsteri. Tässä kuva:

IMG_9939.jpg

Tässä lumimyräkän aikainen kuva ulkoilevasta Leevistä:

_MG_9754.jpg

Jätti-olavi hamuaa ikkunan takana ulkoa sisälle:

_MG_9834.jpg

Kuvat Iidan.

Hei hei !